.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен Аватара на KIRIL98

Крем за белези

Не знам дали темата е за тука, но тука ще пиша. Имам белези от пъпки, които съм "почесвал" до кръв, също и рани от падания. Препоръчайте някой крем, който върши най-хубава работа и най-бързо, защото тези белези вече ме дразнят и искам да ги разкарам. Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от KIRIL98 Виж мнението
    Не знам дали темата е за тука, но тука ще пиша. Имам белези от пъпки, които съм "почесвал" до кръв, също и рани от падания. Препоръчайте някой крем, който върши най-хубава работа и най-бързо, защото тези белези вече ме дразнят и искам да ги разкарам. Благодаря предварително!
    най-добрите варианти са масло от чаено дърво и сок от листо на алое

лично съм изпробвал и двете неща

от алоето белезите се махат за броени дни
    обаче се изисква постоянство

по-лесно ще намериш маслото от чаено дърво
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

Този сок от листо на алое сам ли трябва да си го изцедя или се продава в такава форма?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Има едни лепенки Дерматикс - те помагат за заличаване на белези, но са скъпи.
    Все пак лепенките са големи и можеш да ги нарежеш на по-малки парчета и да имаш за повече пъти или за по-малки по размер белези.
    Успех !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на tori
    Принципно тия кремове за белези действат най-добре на пресен белег, след като коричката на раната е паднала и отдолу има нова кожа. Изпробвай алоето - чувала съм, че е добро като вариант.
    А, соло, тва със чаеното дърво не съм го чувала, на какъв принцип работи? По принцип чаеното дърво знам, че е идеална добавка в тониците за лице, защото почиства добре и погаря пъпки ама за белези не съм чувала.
    И, бтв, не знам защо всички се чувстват зле от белезите си, за мен те са история и не бих ги премахнала. Един имам по лицето, който е вдлъбнат и обикновено минавам с четката с ФДТ колкото да не седи като петно с различен цвят ама си го харесвам даже. :д
    квак

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    И, бтв, не знам защо всички се чувстват зле от белезите си, за мен те са история и не бих ги премахнала. Един имам по лицето, който е вдлъбнат и обикновено минавам с четката с ФДТ колкото да не седи като петно с различен цвят ама си го харесвам даже. :д
    Принципно съм грозен като г*з, та затова искам да ги махна. А относно самите белези, на гадни места са: единия е на носа ми и седи като легнал полицай, другите три са ми на ръката и лятото изглеждат много грозно. А и ми предстои и абитуриентска, so...

Град
    София
    И, бтв, не знам защо всички се чувстват зле от белезите си...

Може би защото е грозно?!
    Цитирай Първоначално написано от KIRIL98 Виж мнението
    Принципно съм грозен като г*з, та затова искам да ги махна. А относно самите белези, на гадни места са: единия е на носа ми и седи като легнал полицай, другите три са ми на ръката и лятото изглеждат много грозно. А и ми предстои и абитуриентска, so...
    Тори е права, че средствата за заличаване на белези действат най-добре на пресен белег, но си струва да опиташ да ги махнеш - това ще те накара да се чувстваш по-добре. Посъветвай се и с дерматолог и почвай лечение, защото тоя процес е бавен и изисква време.

Мега фен Аватара на tori
    Е, има някои, където вярно са грозни ма са рядкост наистина грозните. Ако не се научиш да се обичаш всякак, и с белези, и без белези е същата работа.
    квак

Мега фен Аватара на NomNomNom
    крем рачев - като дете помня, че майка ми имаше и наистина беше добър. виж в гугъл дали още може да се намери и къде.

чаеното дърво и алоето също са вариант

за избелване - магданоз в алкохол/ракия
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous990763
    Guest
    Белезите не трябва да се считат за нещо грозно. Носят историята на човека, те са част от него.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Белези трудно могат да се махнат,като се има предвид,че слънцето прави белезите още по-видими особенно по лицето.
    Не ги разпочквай,не ги стискай! Като те притеснява отиваш на козметик или при лекар,за да установи от какво са ти и да ти направи,някаква терапия на лицето.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Белезите не трябва да се считат за нещо грозно. Носят историята на човека, те са част от него.
    И това го казва жена !
    Нещо много лицемерно ми идва !

Белезите са грозни и няма нищо хубаво в тях! Всички се опитват да ги премахват и не съм чувал за някой който да иска да има белези, още по-малко да си ги създава умишлено! Това доказва, че белезите са нещо нежелано!

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    И това го казва жена !
    Нещо много лицемерно ми идва !

Белезите са грозни и няма нищо хубаво в тях! Всички се опитват да ги премахват и не съм чувал за някой който да иска да има белези, още по-малко да си ги създава умишлено! Това доказва, че белезите са нещо нежелано!
    Защо трябва да има разлика кой го казва?
    Да не би единствено момчетата да имат белези?
    Подкрепям мнението на Тори, че малко видове белези са грозни.

Мега фен Аватара на tori
    Грозен, никой не говори за собственоръчно създаване на белези, ако не загряваш. Никой не си ръчка пъпките, за да има какво да показва на децата си или с какво да върти бройки в тефтерчето. И никак не е лошо, че искаш да се отървеш от такъв, ако ти пречи по някакъв начин. Въпросът е, че трябва да се научиш да се обичаш и с белези, и с акне, и с кофти вежди, с мазна кожа или нещо друго, което не е красиво.
    И е глупаво, че мислиш, че понеже съм жена, не мога да си обичам белега над веждата. Баш пък на него много му се радвам. :д
    квак

Град
    София
    Грозен, никой не говори за собственоръчно създаване на белези, ако не загряваш.
    Същото казвам и аз .
    Много хора търсят начини да си премахват белезите, за да са по-красиви и да се чувстват по-добре, нали?
    Ако белезите бяха нещо хубаво и разкрасяващо, хората щяха да търсят начини да си правят белези, а не да ги премахват! Сега звучи ли ви логично ?
    И никак не е лошо, че искаш да се отървеш от такъв, ако ти пречи по някакъв начин.
    Съгласен съм, че никак не е лошо, но понякога това струва доста пари и не всеки може да си го позволи.
    Въпросът е, че трябва да се научиш да се обичаш и с белези, и с акне, и с кофти вежди, с мазна кожа или нещо друго, което не е красиво.
    Още по-хубаво би било, ако можеше да научиш и другите да те харесват ако си гроз(е)н/на !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си