- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Чеки* в банята
Здравйте аз съм на 16 години,и си правя работите във банята принципно я мия обаче се питам ако някъде съм пропуснал възможноли е да е останала сперма някъде,майками след това влезна да се къпе и ако е останало някъде ... да не стане резил...
да не забременее ли?![]()
![]()
Когато млатиш к*ки* в банята и се изплескаш* по стените, пода или мивката, най - добре почисти. Ако не го сториш, има голям шанс горепосочените за забременеят. По тях ще се развие специфична микрофауна, съставена от миниатюрни създания, но със силни гласове, крещящи - майко на Х, ние сме ти внуци! Вариант е или да измиваш произведението на изкуството си щателно, или да го насочваш директно към дълбините на канала (но за това трябват умения), или
Но само ако е тази за лице, желателно на майка ти.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Да се притеснявам ли защото аз принципно си чиста обаче ако някъде е отснало днеска не чиситих толкова минах стената и не съм видял дали другде е капнало,по ръкавиците за миене ехххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх хххх... няма да спя тази вечер![]()
Тези сперматозоиди ги имаш за войница на свободата, авторе.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Чувал съм за човек, съвкуплил се със замразено пиле. Както и за такъв, направил същото с гъба за миене на чинии, увита с капут и навряна в чаша. Разни хора, разни идеали.
то има и с тиква...
вече продават мастурбатори, изработени от свръх реалистичен материал
и не е нужно да си правиш домашни мастурбатори
Let's ride the big rainbow to Gayland.
А къде се правят? "Щото аз съм лишен от вниманието на момичетата и блъскам ч*кии в леглото!
Слагам една носна кърпа около пениса ми -> представям си че... -> и започвам!
това е единствения начин да се задоволявамникоя не ме иска защото съм много задръстен и грозен
или може би бих могъл да си купя мастурбатор
обаче съм много беден
затова ще си остана с носната кърпа и ще си умра девствен![]()
![]()
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Някакъв седи и пляска ч***и във ваната. По едно време влиза майка му, нашия се прави, че се къпе. Тя се приближава, вади чипс и казва, топейки си - е, сине, тъкмо търсих майонезата.