Пернатите ми са го усетили, аз не. Както винаги.
Първоначално написано от Indistinct Пернатите ми са го усетили, аз не. Както винаги. Те не си ли приставиха Богу вече?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Те не си ли приставиха Богу вече? Започни да ги наричаш "гарги" и ще си същия като дядо ми.
Първоначално написано от Indistinct Започни да ги наричаш "гарги" и ще си същия като дядо ми. С набора ще ядем гарги за мезе, ясно. Да му изпратиш много поздрави!
Първоначално написано от inewton С набора ще ядем гарги за мезе, ясно. Да му изпратиш много поздрави! И това го е казвал. Добре.
Първоначално написано от Indistinct И това го е казвал. Добре. Може да ги принесем на всеизгаряне в жертва благоуханна Богу, според както е пусано у Левит. Кажи му и той да ми изпрати.
Първоначално написано от inewton Може да ги принесем на всеизгаряне в жертва благоуханна Богу, според както е пусано у Левит. Кажи му и той да ми изпрати. Това вече не би го казал. Човекът има граници. Като му кажа от кого са, ще изпрати и поздрави за рождения ден на патерици.
Първоначално написано от Indistinct Пернатите ми са го усетили, аз не. Както винаги. Така и не ми показа снимка.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Първоначално написано от Smrazqvashta Така и не ми показа снимка. Трябва да се поровя из архивите. Напоследък са много срамежливи.
Първоначално написано от Indistinct Трябва да се поровя из архивите. Напоследък са много срамежливи. Аз още си чакам да знаеш.
Правила