- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Някои хора няма да се научат да не разделят едно изречение в пет отделни съобщения. Събуди ме вайбъра, който кънтеше по-досадно от камбаната на църквата, известие след известие. Трябва отново да се върна към рутината да включвам самолетния режим преди излитане в страната на сънищата.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Разплаках се още на първото. http://9gag.com/gag/avrdQmX?ref=fbp
У нас.![]()
Честита Нова година, съфорумници!
За много години.![]()
Чнг. Ай и да спим, че вече не я понасям тая година, а тепърва дойде.
квак
Екзистенциален въпрос в... 5:44 от новата 2017
Не, всъщност не е екзистанециален
Май да
Твърде мн разговор ми дойде в живота иначе
като видях колко хора ще се променят реших да си остана същия задник
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Всичко е добре, когато свършва добре, или?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Харко. Винаги има ново начало и нови възможности!![]()
Ченеге, преатели. Да си пожелаем през 2017та да сме по-малко боклуци и повече хора, не за друго, ама 17 ми е от любимите числа.
Не съм си поставяла цели за новата година и прочие, действам на принципа к'вот стане. Само си обещах да оставя някои хора в миналото и да не позволявам да се завръщат в живота ми. Много ми харесва как са се надъхали гилдията, напълно съм съгласна с тях. Празнувахме на различни места, но накрая пак се събрахме в апартамента, просто традициите трябва да се спазват, четвърта година вече няма отърване и все заедно посрещаме.Иначе готино си изкарах, малко в повече ми дойде чалгата, обаче веднага щом се прибрах се заех с възстановителната терапия от равни порции класическа музика и обичания дърт рок. ^_^
Добро утро!
ЧНГ!
немиелошо ;о
3