- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Аре форомна нова година на Софията
бе майка ти деба тъп фором, къде са цитатите
**бях цитирал Dagichka, NomNomNom и Ewok съответно
арЕ
изведнъж ми се допразнува
ако оцелея/оцелеем
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
сега ме караш да изпадна в беда
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Оф, много е зле положението да пазаруваш за хора, които ядат и пият всичко, щот са печка Перник! :ддд Ужааааассссс... Питаш ги за нещо и отговора е „А, както решите, всичко е чук!“ Имам чувството, че ако реша, може и лайна да сервирам и пак да са доволни. :дддд Хем ми е смешно, хем ме избива да запаля нещо. :х
квак
за пореден път доказах способностите си успешно и то когато не бях готов
сега знам че всичко е истина и съм доста уверен в бъдещето си
вече стигнах до там че да вярвам повече на себе си за всичко и да не задавам въпроси
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
"Пожелаваме ви 2017 да е спорна и по-охолна..." А Коселчо чете спортна и алкохолна... Добре съм иначе.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Грозен, да изпляска имена, снимки, егнта и местожиитества ли?! Момичето си пази близките анонимни, което е добрият подход. Не знам що си мислиш, че трябва да разбере цял форон, начело с теб, чие поведение от познатите на някого не му се нрави.
квак
Както каза тори, не считам за необходимо да говоря с реални имена. Местоимения ще се радвам да ми споделиш как да не използвам при употребата на български език. И кодови никове не е точната дума, а за Коселчо конкретно съм обяснявала. Уж следиш всичко тук, ама това си пропуснал. Лично аз се намирам за интересен човек, не ме интересува ти за каква ме смяташ, не целя да се правя на никаква, дневникът е за споделяне на мисли, чувства и събития, аз точно това правя.![]()
но аз съм по-интересен от теб
тъй като съм топ секретен експеримент на CIA и DARPA
аз съм хуманоид, създаден от DNA на минотавър и саблезъб тигър (и чуждоземни сили)
голяма част от мен е изкуствено създадена и в имам чип
което ме превръща във върховното оръжие за масово унищожение
способен съм да променям анатомията си
което ми позволява да се адаптирам към всякакви светове
аз завладявам светове и поробвам цивилизации!
аз съм поробителят - лабораторно създадено чудовище
аз съм биоробот, създаден за личните цели на големите организации
аз нямам минало и бъдеще
единствената ми цел е да мачкам, унищожавам и поробвам
по темата: чувствам се всемогъщ
Последно редактирано от solo_ : 12-29-2016 на 20:48
Let's ride the big rainbow to Gayland.
аахахахахахаха
защото се друсам и съм едно много болно куче
аз съм никой...
цял ден се чудя какво да правя
нищо не ми се случва
само губя
днеска си набих 100 ч*кии
защото ме е яд на останалите, че са щастливи
само се друсам и се мисля за всемогъщ
но всъщност съм едно нищо, което цял ден се чуди какво да прави
разбираш ми ме? Аз съм всемогъщ само под властта на дрогата и собственото си болно съзнание
така съм се родил
татко е надумкал ч*к*я и материала е паднал на земята и се е изцапала с боклуци
след това е влязла... знаеш къде
и така съм се образувал аз - "боклукът"
сега спирам да се занимавам с тези изречения
защото ще си взема хапчета - анаболи, които... както и да е...
просто бях заплашен, Стефан
ако не спра... не знам.
ако искаш да си говорим, ела в skype
там е по-секретно и безопасно
Ама защо е нужно да разбереш нещо от историята?! Голяма си клюкарка и си вреш носа там, където очевидно не ти е работа. Само внимавай да не ти го натроши някой, щото не на всички нервите са идиото-устойчиви като моите или тези на Коселчо.
Някой, ако реши да те пита нещо или да ти вземе мнението под внимание, ще напише „Грозен, какво мислиш за това и това?“ и със сигурност ще разбереш по един или друг начин. Ако някой иска да сподели нещо точно с теб, то ще намери начин. Вярно, че е написано в интернет ама голямо питане и разпитване... Мара подробната пасти да яде.
квак
Ем пише, ем не иска да разбираме за какво става въпрос?! Това ебавка ли е или просто спам и глупост?!
Въобще не ме интересуват истинските имена или роднинските им връзки, но така дори не може да се вникне в историята.
Следващият пост на Дивергюн в дневника:
"Аз бях там и тогава дойде тоя, аз пих такова и тогава те си тръгнаха и аз бях много нещастна. Това живот ли е?! КажетИ!
После оня умря! Най скъпият човек в живота ми, разбирате ли?! Защо смъртта е толкава безсмислена?! Трябва ли да уча и да стоя тук? А аз всъщност искам да съм там!
Заплаха и раздразнителност ли долавям?
Трябва да чакам позволение от вас за да пиша тука ли?!
изгрубяваш. не знам дали се опитваш да конкретизираш нещо, или е случайно, ама във всеки случай не е приятно да говориш за смъртта по такъв подигравателен начин.
и за пореден път казвам, че дневникът и за споделяне, не с цел да ме чете или разбира някой, за това си има отделни теми. просто словоизлияния, които не се нуждаят от коментар.