- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обърках се.. Моля за мнение :)
Здравейте, нещо не ми се връзват нещата или съм бременна (днес ще си направя тест) или имам някакъв здравословен проблем!! За месец октомври ми дойде на 11, за ноември на 10 ( до тук нищо). За декември ми дойде на 5ти и ми свърши на 9ти, но тогава правих секс без презерватив (повторихме няколко пъти) ( много съм простаа знамм вината си е моя) не е свършвал в мен, но факта че след минути пак почвахме ме кара да мисля че е станало нещо което не трябва.. Ето и това което ме обърка.. На 28ми този месец много ме боля "корем" все едно всеки момент ще ми дойде, но не ми дойде прицапа ми леко дори не беше кръв а бледо розово.. От тогава до днес имам някакво кафяво течение (малко като количество, но все пак не е нормално според мен) Моля ако някой е имал подобен проблем нека сподели поне това шибано кафяво течение от какво може да е на лекар за сега въобщее не ми се ходии
Няма да има нова година, нов член на семейството, обаче може да се е зародил някакъв живот в теб все пак. Не под формата на бебе, а на бактерия. Не ти се ходи на лекар, ама тук ние не можем да те излекуваме, така че по-добре посети гинеколога, че да не стане по-зле.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Не съм искала да ме лекувате, а някой с подобен проблем да даде мнение!![]()
Малко са с подобен проблем тук. Когато нещо не е наред се ходи на лекар, не да се чака дали ще се намерят "сродни души". Симптомите могат да са едни и същи, а болестите напълно различни.
Ето компетентните веднага ме изкараха болна... Благодаря ви може да закриете темата
Вземи си направление и за психолог като ходиш на лекар. Искаш мнение, а после се заяждаш.
I'm too weird to live, but much too rare to die.