.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Нямам гадже

Момиче съм вече на 19 години студентка в София, а още не мога да си намеря гадже. Как ги намирате? Аз досега не съм си имала. Сега на София не ходя често на дискотека, ама и там не мога да си намеря. Не разбирам много от гримове и затова си слагам само червило, ама имам и по-красиви приятелки които си нямат гадже. Мислите ли, че щом не съм си намерила до сега някога ще си намеря? И дали ще ми се смеят момчетата, че още съм девствена?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    нямаш ли си проблеми че и гадже искаш?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Не нямам проблеми. Затова искам гадже.

Мега фен Аватара на solo_
    аз съм грозен, глупав и девствен! И като ти казвам че грозен имам предвид че изглеждам КРИТИЧНО на външен вид!
    обаче това не е проблем и не ме притеснява
    защото си живея живота и нищо не ме интересува

момичетата ме отбягват и ме наричан грозен и задръстен
    обаче мен тази работа не ме интересува
    защото съм себе си!

а ти грозна ли си? Защото ако си грозна е нормално да ти е трудно да си намериш приятел

иначе няма от какво да се притесняваш
    за всеки влак си има пътник
    сигурен съм, че и ти ще си намериш приятел

Мега фен Аватара на NomNomNom
    момчета заговарят ли те, пишат ли ти
    приятелски ли се държиш с тях, отпускаш ли се в тяхно присъствие?
    питай приятелките си дали биха и какво биха променили във външния ти вид ( няколко прияелки самоостоятелно)
    ако има повтарящи се коментари, обърни внимание
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lentube Виж мнението
    Момиче съм вече на 19 години студентка в София...
    И досега никое момче не те е сваляло и не ти е предлагало ? Дори ако си грозна, все някой щеше да ти е предложил досега!

Трол ли си?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    И досега никое момче не те е сваляло и не ти е предлагало ? Дори ако си грозна, все някой щеше да ти е предложил досега!
    що пишеш глупости?

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Lentube Виж мнението
    Момиче съм вече на 19 години студентка в София, а още не мога да си намеря гадже. Как ги намирате? Аз досега не съм си имала. Сега на София не ходя често на дискотека, ама и там не мога да си намеря. Не разбирам много от гримове и затова си слагам само червило, ама имам и по-красиви приятелки които си нямат гадже. Мислите ли, че щом не съм си намерила до сега някога ще си намеря? И дали ще ми се смеят момчетата, че още съм девствена?
    Не се притеснявай аз и аз чак на 19 имах за пръв път, ама то това не е нещо кой знае какво да имаш гадже, мхм даже аз в момента не си и търся така ми е по-добре! Виж вече от секс си има нужда, ама пък ако няма с кого каква вина имаме, така че и някой да се смее много ти дреме какво ти пука за чуждото мнение!

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    що пишеш глупости?
    И аз това се чудя...

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Само тъпанар би се подиграл на девствеността ти.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Супер профански изказвания има в тая тема...Вземете кажете нещо по-смислено от "Грозна ли си? Трол ли си?"

До авторката: Не си първата 19-годишна без гадже, така че по-добре спри с изказвания от сорта на "Мислите ли, че щом не съм си намерила до сега някога ще си намеря?" че и за по-тежки случаи от теб се сещам...Общо взето си си спестила малко или много безполезни и безнадеждни училищни "връзки".
    Това "как се намира гадже" не става просто ей така, трябва да излизаш и посещаваш места, пък вече чиято личност ти хареса и ти направи най-голямо впечатление и не е нещо, което срещаш на всеки ъгъл - него (някой по-специален ). Но ако си се насочила към дискотеката за СЕРИОЗНА връзка...аз лично не ти го препоръчвам. Не казвам, че по дискотеките няма и сериозни хора, просто моя кръг от приятели се състои от свестни и сериозни хора, които предпочитат други места и не ходят по дискотеки, и такива, които ходят, и малко или много са си изпатили от "дискотечните връзки". Разбира се, това е мое мнение и го казвам само аз.
    Това, че нямаш проблеми не го вярвам, защото всеки си има. Да, гаджетата наистина носят "проблеми", като цяло не е лесно да съжителстваш с коренно различен от теб човек. Но просто да казваш, че нямаш проблеми, а си търсиш...малко е странно.
    Относно грима...само ще кажа, че има наистина много мъжки индивиди, които си падат по естествени момичета, които не носят грим. Според мен е хубаво да се научиш на някои хитринки с грима, все пак той е създаден за да поправя малки несъвършенства. Да не говорим как ако си слагаш малко грим (правилно) ще се почувстваш по-добре относно външния ти вид и ще си по-самоуверена, ще прави впечатление, че се грижиш за това как изглеждаш и че не си занемарена. Просто е хубаво да обръщаш внимание на външния вид. Момчетата като цяло си падат по по-самоуверени момичета, които обръщат внимание на това как изглеждат, ест не прекалено много, или пък такива, които изглеждат така сякаш са си потопили лицето в кофа с боя (което не е рядко срещана гледка в днешно време...).
    Наистина, както Smrazqvashta каза, само тъпанар би се подиграл на това, че си девствена, и всъщност момчетата (това съм го чувала от не малко XD) предпочитат девствени момичета, просто защото така виждат, че не се зарибяваш с тях само за секс (щото и това се среща често в днешно време...) Абе това си е някакъв техен индикатор, девствеността не е нещо, което трябва да те притеснява.

Общо взето това ти препоръчвам, както и да не ги слушаш тея профани, дето един свестен съвет не могат да дадат. Пък дано по-скоро намериш твоя човек

Lentube : Разбираемо, че искаш, а и все пак ти е време. Според мен няма нищо по-хубаво от това да си имаш любим човек и всичко да е споделено. Да прекараш целия си живот с този човек. Както се досещаш...за съжаление не се случва толкова често, колкото ни се иска.
    Чудя се само дали сега е подходящото време в което да си имаш приятел. Все пак си студентка и други неща трябва да са ти приоритет в момента. Също така трябва да се замислиш дали искаш просто гадже или нещо по-сериозно.
    Не вярвам причината да е във външният вид, няма грозни хора. Всяко едно момиче е изключително красиво по свой си начин. А и в крайна сметка не с очите обичаме...
    Последно редактирано от S8S : 01-06-2017 на 06:59
    = x . x =
    fb.com/barowec

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    що пишеш глупости?
    Цитирай Първоначално написано от Anity111 Виж мнението
    И аз това се чудя...
    Вземете напишете нещо умно тогава !

Жена на 19 г. задава въпрос "Защо съм на 19 и нямам гадже?". То звучи направо тролско, защото дори на грозните жени, все някой им предлага преди 19 годишна възраст!
    Другото което ми идва наум, или е нечистоплътна или чака "подходящия" (някой богаташ)!

Нека всеки да каже, къде мисли че е проблема.
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Медал ли да ѝ дадем ?!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ,,,,
    ти нали уж имаше 2 седмици бан уее
    ко прайш тука толко рано??????

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    +
    По-скоро ще се зарадва момчето, стига да не го хванеш от някоя дискотека и да очаква съвсем друго.

Какво се притесняваш. Може би наистита проблемът е в теб . Колкото и да си хубава според мен момчетага гледат предимно характера . Ако си прекалено срамежлива или се държиш като примадона ще отблъснеш който и да е представител на силния пол . Надявам се да съм помогнала

Не мисля че е проблем че ки нямаш приятел . Имаш толкова живот пред теб .

Извинете за тъпия въпрос но някой може ли да ми каже как да задам въпрос като тема ???

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от zara04 Виж мнението
    Какво се притесняваш. Може би наистита проблемът е в теб . Колкото и да си хубава според мен момчетага гледат предимно характера . Ако си прекалено срамежлива или се държиш като примадона ще отблъснеш който и да е представител на силния пол . Надявам се да съм помогнала
    да, аз края на лятото се запознах с една от тренировките (с хубаво тяло да поясня)
    ама беше адски скована и чак ме притесни
    толкова скована че чак ми беше неприятно
    скована като ааадски притеснителна и нищо не можеше да провокира в мен, ма това се получава когато харесваш някой прекалено и се чудиш дали ти макар и да знаеш че не си смотан да излезеш пред другия такъв, това по-често се случва при момчетата между другото

sleepers
    Guest
    Аз лично го намирам за интересно когато се запозная с момиче и ми сподели че е девствена. Не разбирам цялата работа с това чифтосване по дискотеките. Цялата ти история ми е странна, пишеш ли си с някакви момчета? Ако не от какво се оплакваш? Намери си някой който ти харесва и започвайте да си говорите, може пък да се харесате.

Жена на 19 г. задава въпрос "Защо съм на 19 и нямам гадже?". То звучи направо тролско, защото дори на грозните жени, все някой им предлага преди 19 годишна възраст!
    Другото което ми идва наум, или е нечистоплътна или чака "подходящия" (някой богаташ)!

Нека всеки да каже, къде мисли че е проблема.
    Медал ли да ѝ дадем ?!
    На теб неслучайно не са ти връзвали, а си на 28.

Не защото си грозен.

Още по-малко защото нямаш милиони..

подходяштия несашествува
    като намериш подходяштия тогава все ште се появи някой по подходяшт

иначе и аз сам на мнението че грозните сашто трябва да правем секс

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    +
    По-скоро ще се зарадва момчето, стига да не го хванеш от някоя дискотека и да очаква съвсем друго.
    вероятно някой глупак... заштото секса сас девствено момиче е извратен (за мен)
    заштото едва ли е приятно някой да крешти и да се стяга
    а оште по-малко да ти се стичат кравиштаа глупости по члена

сашто така тези нямат никакав опит и ништо не можеш да учакваш от тях
    и сашто така не е приятно ти самия да се притесняваш да не я боли и да не направиш някакав проблем

иначе аз саштто сам на мнение че не е хубаво да се подиграваш на девственота
    заштото всеки го праве когато се почувства готов
    но аз лично предпочитам да не е сас девствена заштото е неприятно
    иначе биха могли сами да се отворят
    аз познавам такива хора... просто се притесняват или страхуват от болката

Не защото си грозен.
    ти ако беше момиче штеше ли да ти е приятно да правеш секс сас грозно момче?
    едно на рака че парво трябва да испитваш привличане кам някого и чак тогава...
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

Айде да не търсим колко ''грозни'' мъже си имат жени = красавици..

Като смята, че с пари ще се оправи, ами нека да ги изкара

Но няма да го направи, защото цял живот не е полагал, нито труд, нито е поемал риск.
    Сега да видим - характера или красотата?
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 01-09-2017 на 16:04

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    подходяштия несашествува
    като намериш подходяштия тогава все ште се появи някой по подходяшт

иначе и аз сам на мнението че грозните сашто трябва да правем секс

вероятно някой глупак... заштото секса сас девствено момиче е извратен (за мен)
    заштото едва ли е приятно някой да крешти и да се стяга
    а оште по-малко да ти се стичат кравиштаа глупости по члена

сашто така тези нямат никакав опит и ништо не можеш да учакваш от тях
    и сашто така не е приятно ти самия да се притесняваш да не я боли и да не направиш някакав проблем

иначе аз саштто сам на мнение че не е хубаво да се подиграваш на девственота
    заштото всеки го праве когато се почувства готов
    но аз лично предпочитам да не е сас девствена заштото е неприятно
    иначе биха могли сами да се отворят
    аз познавам такива хора... просто се притесняват или страхуват от болката
    Дебил, не става въпрос за физическото удоволствие...

Айде да не търсим колко ''грозни'' мъже си имат жени = красавици..

Като смята, че с пари ще се оправи, ами нека да ги изкара

Но няма да го направи, защото цял живот не е полагал, нито труд, нито е поемал риск.
    Сега да видим - характера или красотата?
    визията сашто е много важна
    оти няма да е окей да излезеш и хората да те сочат сас праст

иначе характерат сашто е нешто вав което се вглеждам

няма значение дали един маж е грозен или хубав
    грозните маже превличат жените сас феромони
    а аз сашто сам грозен ама нямам нищо и феромони даже

парите са най важното нешто заштото с тях се уцелява и с тях се постигат цели и с тях можеш да се позволиш нешта и да известираш вав себе си
    иначе власта сас пари не се постига
    власт се постига с афторитет и характер

на парв поглед хората може да не се харесат
    ама после като се виде че се даржат добре един сас друг работата става и се заобичват

и пак... визията сашто е МНОГО важно нешто корабе

а ти оште ли не си разбрал че Грозния всаштност не е грозен?

пс: парите са сигурност

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Дебил, не става въпрос за физическото удоволствие...
    ама кравиштата пак са неприятни
    Последно редактирано от solo_ : 01-09-2017 на 16:31
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си