.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

mr_teatime
    Guest
    Съвета ми към теб е:
    Обясни на момичето, че си гол и бос и че нямаш представа какво е, за да не ѝ вдигнеш очакванията до небето.
    Първият път винаги е различен. Един път е перфектен, друг път не ... Но когато партньора ти е наясно с теб, нещата се допълват.
    Така че не ги мисли много много, а просто коментирайте тези неща.
    Practice makes perfect.

Цитирай Първоначално написано от mr_teatime Виж мнението
    Съвета ми към теб е:
    Обясни на момичето, че си гол и бос и че нямаш представа какво е, за да не ѝ вдигнеш очакванията до небето.
    Първият път винаги е различен. Един път е перфектен, друг път не ... Но когато партньора ти е наясно с теб, нещата се допълват.
    Така че не ги мисли много много, а просто коментирайте тези неща.
    Practice makes perfect.
    На абсолютно същото мнение съм,няма от какво да се притесняваш.Пък и не виждам защо наистина не й кажеш? По-добре да знае истината отколкото да има някакви по-големи очаквания.
    Към въпроса ти :
    Цитирай Първоначално написано от UnExpectedL Виж мнението
    „Как става номера с презареждането, как така успявате да свършите (какво правите докато стане пак) и започнете така наречения "2ри тек", че и след него някои и 3ти път подкарват? Тоест значи ли, че след като свърша след лека почивка може пак да продължим? “
    С приятеля ми сме го правили по 3пъти и това,което правим е: след като свършим,сядаме и пушим по цигара (ако не пушите може да се гушкате) след това започваме всичко отначало като започваме да се целуваме и сменяме позите за да бъдат всеки следващ път различни.Разликата е че свършва по-малко като количество 2рия или 3тия път.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си