- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с родителите ми.
Здравейте момиче съм на 17 години. Въпроса ми е следния - нормално ли е да се отвръщавам от нашите като ги чуя да правят секс? Винаги, когато се случи това на другия ден се държа някак си гадно с тях се едно са извършили престъпление!! Не знам, като чуя охканията на майка ми скърцането на леглото от другата стая и психиката ми се обръща на 180 градуса! А веднъж ми се наложи да спя в една стая с тях за около седмица, аз на дивана, те на леглото. Една сутрин се събуждам беше рано и продължавам да си лежа и отсрани изглежда че спа. По едно време чувам странен звук и малко след това осъзнах, че наще правят секс тихичко с целта да не ме събудят. Аз не исках да ставам защото ще стани кофти и за тях и за мене и продължих да си лежа. Те продължиха там няколко минути, които ми се сториха най-дългите в живота ми. Радвам се, че между тях продължава да има страст, и аз правя секс, но те са на по 43 години, а го правят по-често отколкото аз го правя с приятеля ми. И някак неловко ми става да ги слушам. Не съм им го казвала, защото много ме е срам и за това реших да го споделя в този сайт.
Небива да ти е неловко. Радвай се че още се желаят и правят секс. Един ден и ти ще си на тяхното място и дано с мъжа ти все още се желаете така.
Не се тревожи напълно нормално си е...аз колко пъти съм ги чувала и намирала презервативи в коша... А имаше и един път се прибрах от дискотека по-рано, защото се скарахме с приятеля ми и още от коридора като си отивах към стаята чух някакъв звук. Отидох до вратата на стаята на нашите и надникнах леко през шпионката и видях майка ми надупена и баща ми зад нея- кучешката, и се чуваше леко пляскане. Направоо после цяла вечер ми се въртя тва в главата и съм сънувала кошмари.![]()
според мен е трол
ако не е трол, вашите малко са прекалили да го правят в същата стая, при положение, че си на съзнателна възраст
прекрачват се граници, които в света, в който живеем, не е прието да се прекрачват и е нормално да провокира отвращение у теб
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
въпросът е защо е гледал, то е ясно, че или се бият, или се пляскат, защо трябва да валидира
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
може родителите му да са някви много секси
ако майка ми беше като Белучи
не знам
Напълно си е нормално хората се обичат то и моите го правят и се радвам че все още се привличат