Здравейте момиче съм на 17 години. Въпроса ми е следния - нормално ли е да се отвръщавам от нашите като ги чуя да правят секс? Винаги, когато се случи това на другия ден се държа някак си гадно с тях се едно са извършили престъпление!! Не знам, като чуя охканията на майка ми скърцането на леглото от другата стая и психиката ми се обръща на 180 градуса! А веднъж ми се наложи да спя в една стая с тях за около седмица, аз на дивана, те на леглото. Една сутрин се събуждам беше рано и продължавам да си лежа и отсрани изглежда че спа. По едно време чувам странен звук и малко след това осъзнах, че наще правят секс тихичко с целта да не ме събудят. Аз не исках да ставам защото ще стани кофти и за тях и за мене и продължих да си лежа. Те продължиха там няколко минути, които ми се сториха най-дългите в живота ми. Радвам се, че между тях продължава да има страст, и аз правя секс, но те са на по 43 години, а го правят по-често отколкото аз го правя с приятеля ми. И някак неловко ми става да ги слушам. Не съм им го казвала, защото много ме е срам и за това реших да го споделя в този сайт.