.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo Виж мнението
    Напротив! Не се заяждам и правилата не съм ги писал аз все пак, а модераторите трябва да ги спазват също. Или както е тук в България правилата не важат за всички?
    Да предположим напълно хипотетично, че имам 1, 2, 3, 5 акаунта. Никъде не е посочено изрично в правилата на форума, че потребителят е длъжен да има един и само един акаунт. Прочети си ги пак, мисля, че ще ти е полезно.
    И накрая мога да те поздравя, че се вслуша и сложи наказание на Solo и Грозния. Сам видя разликата във форума и как изведнъж живна и започнаха да се дават и смислени мнения по темата.
    "Няма злонамерено да създавате допълнителни регистрационни акаунти, за конкретен сайт, злоупотребяващи с функионалностите на сайтовете от групата на Инвестор, или с други потребители, нито да се опитвате да представите себе си като друг потребител."

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    "Няма злонамерено да създавате допълнителни регистрационни акаунти, за конкретен сайт, злоупотребяващи с функионалностите на сайтовете от групата на Инвестор, или с други потребители, нито да се опитвате да представите себе си като друг потребител."
    Напълно съм съгласен с това, че не е правилно и въпреки, че повечето го правят за гавра в някаква фаза започва да граничи с шизофрения. Но все пак го няма в правилата и всеки е свободен да има няколко акаунта нали? И съм за нещо подобно, но написано малко по-акуратно да се добави в правилата. Но не само да се пишат правила, но и да се спазват!
    Вива канари...!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си