.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Видяха модераторите, спокойно. Едно е някой да те нарече прост, а друго е твоето (няма да споменавам какво беше). Наречи я и ти проста, но не изреждай онези неща, защото са си точно за бан. Като нямаш какво да кажеш по темата, по-добре не коментирай.
    И е крайно време да разбереш, както и всички останали, че всеки вижда предупреждението лично за себе си, но не може да види предупрежденията за другите, така че би било хубаво да не се мешаш където не ти е работата.
    Ти трябва да си неутрален към обидата, не ми казвай че ме заболяло по-малко, ти от къде знаеш? Кой си че да знаеш кое е по-по от другото?
    Всички обиди се третират еднакво, не съм чувал тука да има степен да обиденост, или има? Ще трябва да се степенува в нова глава в сайта и да я пуснеш да е общодостъпна за да може всеки да знае какво да очаква.

Също така, след като някой се защитава след като е вече обиден от друг тогава не е ли просто самозащита?

Питам защо обидите към мен стоят още във форума а моята самозащита е изтрита?

ЕДИТОК, редактира го, но сега, защо трябваше да се стига до скандал а не оцени че друг е започнал първи а си приел да оцениш че едната обида е по голяма обида от другата. Щом сте решили да не се обижда във форума с конкретни епитети ще третирате всички епитети еднакво а не свободноизбирателно. Казвам всичко това защото постоянно получавах предупреждения за най-най-малкото, след това реших да вида дали го спазвате и към всички и на лице е неспазване)
    Последно редактирано от LoadRunner : 01-11-2017 на 21:31

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Ти трябва да си неутрален към обидата, не ми казвай че ме заболяло по-малко, ти от къде знаеш? Кой си че да знаеш кое е по-по от другото?
    Всички обиди се третират еднакво, не съм чувал тука да има степен да обиденост, или има? Ще трябва да се степенува в нова глава в сайта и да я пуснеш да е общодостъпна за да може всеки да знае какво да очаква.

Също така, след като някой се защитава след като е вече обиден от друг тогава не е ли просто самозащита?

Питам защо обидите към мен стоят още във форума а моята самозащита е изтрита?
    Не стоят обидите към теб, а и тя е напълно права. Нарушил си правилата на форума, коментирайки темата, защото не си казал нищо съществено (спам).

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Не стоят обидите към теб, а и тя е напълно права. Нарушил си правилата на форума, коментирайки темата, защото не си казал нищо съществено (спам).
    Чакай малко ся, в такъв случай, защо не банна ива че писа на латиница ония път? Беше нарушила правилата на форума коментирайки тема на латиница и аз го докладвах.
    Ми да, то не може така когато си решиш да си точен или когато на теб ти е изгодно. То или си или не си, или има някаква граница. Ясна граница. С това което казваш сега просто ми казваш че нямаш ясни граници на оценка а си субективен.
    Правилата с обидите са ясни, просто тр да важат за всички или когато някой се оплаче поне.
    Толко по тая тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си