- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
Ти трябва да си неутрален към обидата, не ми казвай че ме заболяло по-малко, ти от къде знаеш? Кой си че да знаеш кое е по-по от другото?
Всички обиди се третират еднакво, не съм чувал тука да има степен да обиденост, или има? Ще трябва да се степенува в нова глава в сайта и да я пуснеш да е общодостъпна за да може всеки да знае какво да очаква.
Също така, след като някой се защитава след като е вече обиден от друг тогава не е ли просто самозащита?
Питам защо обидите към мен стоят още във форума а моята самозащита е изтрита?
ЕДИТОК, редактира го, но сега, защо трябваше да се стига до скандал а не оцени че друг е започнал първи а си приел да оцениш че едната обида е по голяма обида от другата. Щом сте решили да не се обижда във форума с конкретни епитети ще третирате всички епитети еднакво а не свободноизбирателно. Казвам всичко това защото постоянно получавах предупреждения за най-най-малкото, след това реших да вида дали го спазвате и към всички и на лице е неспазване)
Последно редактирано от LoadRunner : 01-11-2017 на 21:31
Чакай малко ся, в такъв случай, защо не банна ива че писа на латиница ония път? Беше нарушила правилата на форума коментирайки тема на латиница и аз го докладвах.
Ми да, то не може така когато си решиш да си точен или когато на теб ти е изгодно. То или си или не си, или има някаква граница. Ясна граница. С това което казваш сега просто ми казваш че нямаш ясни граници на оценка а си субективен.
Правилата с обидите са ясни, просто тр да важат за всички или когато някой се оплаче поне.
Толко по тая тема.