.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1436

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Какво важно за личността ти не сме разбрали от предния път? (два пъти? нз)
    Какво е поведението ти в компания? (мълчаливо, душата на компанията, забавно, етц)
    Защо мислиш, че Лиланда би проявявала "заядлив сарказъм"?

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Какво важно за личността ти не сме разбрали от предния път? (два пъти? нз) Не знам какво сте разбрали, за да кажа какво не сте. Обичам да съм лидер, харесва ми да побеждавам, но съм се научила и да губя. Много държа на честността и справедливостта. Обичам да се раздавам за хората, на които държа и често ги поставям пред себе си. Старая се да бъда добър човек, но се държа с всеки според това как той се отнася с мен. Понякога съм егоист и в същото време мога да правя жертви в името на другите. Мога да обичам много силно, да мразя хич не ми се отдава и не се понасям заради този факт.
    Какво е поведението ти в компания? (мълчаливо, душата на компанията, забавно, етц) Често се случва да съм в центъра на вниманието, наистина не го правя умишлено, просто така се получава. :д Мога да се нарека душата на компанията, най-често аз организирам събитията, за почти всичко мога да избухна с някоя шега, на по-личните партита, където сме си само наши хора организирам голямо шоу.
    Защо мислиш, че Лиланда би проявявала "заядлив сарказъм"? Забелязала съм, че Лиланда има ум в главата и обича да провокира хората и да ги подтиква към разсъждения, предполагам , харесва да влиза в мирни спорове. А мен може просто да не ме харесва и иска да ме хване натясно, за да изръся нещо тъпо. :д
    С отговорите на тези въпроси сигурно създавам впечатление на супер самовлюбено себично същество, обичащо да е център на вниманието. Всъщност се водя от смотаните.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си