точно че е икономично и ще мога да нахраня повече гладни пияници Първоначално написано от Dwyd96 Ще им направя CV да си намерят работа, като останалите! то работата не е винаги полезна примерно виж ги тия дето държат лотарии казина и хазарти или тия дето играят покер
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda точно че е икономично и ще мога да нахраня повече гладни пияници то работата не е винаги полезна примерно виж ги тия дето държат лотарии казина и хазарти или тия дето играят покер все още основния начин за изкарване на пари е работата EDIT: В Северна корея сме толкова напреднали, че нямаме никаква безработица! Дори и затворниците ни работят здраво
Последно редактирано от Dwyd96 : 01-14-2017 на 14:26
Първоначално написано от Dwyd96 все още основния начин за изкарване на пари е работата EDIT: В Северна корея сме толкова напреднали, че нямаме никаква безработица! Дори и затворниците ни работят здраво И в Румъния работят. Ринат улиците от сняг. А най-хубавото е, че там затворниците са им политици.
Първоначално написано от Indistinct ...там затворниците са им политици. Не беше ли обратното ?
Първоначално написано от Rengur всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума
Първоначално написано от Indistinct И в Румъния работят. Ринат улиците от сняг. А най-хубавото е, че там затворниците са им политици. Политик да работи... .Айде иди да лъжеш някой друг. То и нашите затворници са политически, ама не се хваля нали -.- Първоначално написано от pe6oskeiborda проблема на тая КОРея е че не ви бива в старкрафт 2 мен като ме питат кво правя отговарям с "корея" Ама сме много добри в "Игрите на глада" и Call of Duty
Първоначално написано от Dwyd96 все още основния начин за изкарване на пари е работата EDIT: В Северна корея сме толкова напреднали, че нямаме никаква безработица! Дори и затворниците ни работят здраво проблема на тая КОРея е че не ви бива в старкрафт 2 мен като ме питат кво правя отговарям с "корея" Първоначално написано от Грозния Не беше ли обратното ?
Първоначално написано от pe6oskeiborda то работата не е винаги полезна примерно виж ги тия дето държат лотарии казина и хазарти или тия дето играят покер Тяхната работа специално за тях е най-полезна, защото изобщо не работят за парите си.
Правила