.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от rozovomomiche Виж мнението
    Нямам нищо против хомосексуализма и едно момче или момиче винаги може да тръгне и със човек от своя пол.

Приятелките ми знаят, че съм бисексуална. Досега не са ме отхвърляли или нещо подобно.

При вас момчетата е малко по-трудно да споделите, ако сте различни от другите.Ако го направите винаги ще се намерят други момчета, да ви се подиграват.
    ми то това е тапото момичетата са свободни да говорят за себе си и да споделят нешта
    ама ако аз сега отида да кажа на някого че сам би сексуален веднага ште се разчуе и всички ште трагнат да ми се подиграват не знаеш какво ми е
    но пак от друга страна не ме интересува кой знае колко штото си го даржа в себе си и не го споделям
    но понякога ми е тежко да гледам как другите момчета са си нормални а аз сам различен и ми е трудно да се приобштя вав тяхната социална среда на обштуване
    затова сам винаги изолиран и сам
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    ми то това е тапото момичетата са свободни да говорят за себе си и да споделят нешта
    ама ако аз сега отида да кажа на някого че сам би сексуален веднага ште се разчуе и всички ште трагнат да ми се подиграват не знаеш какво ми е
    но пак от друга страна не ме интересува кой знае колко штото си го даржа в себе си и не го споделям
    но понякога ми е тежко да гледам как другите момчета са си нормални а аз сам различен и ми е трудно да се приобштя вав тяхната социална среда на обштуване
    затова сам винаги изолиран и сам
    Ти първо си оправи правописа и тогава обяснявай кое е тъпо,че не си смешен заради това,че си бисексуален,а заради ''правописа" си.
    Последно редактирано от sladkabebova : 01-18-2017 на 20:58
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от sladkabebova Виж мнението
    Ти първо си оправи правописа и тогава обяснявай кое е тъпо,че не си смешен заради това,че си бисексуален,а заради ''правописа" си.
    след понкуацйити се слага интервал
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

До автора: не мисля,че ще се стигне до там,че да те изгонят от вас или нещо такова. Може би ще им стане гадно първоначално,може да се поскарате,но с времето ще те приемат такъв,какъвто си.Родители са ти все пак и не мисля,че трябва да се криеш от тях и да изпитваш неудобство за нещо,което е съвсем нормално.
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си