- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
най-хубавото нещо, което може да ни се случи в момента е да върнем комунизма като комунизъм v5.0![]()
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Аахаха, страшно се развиваме в демокрацията сега.![]()
Да, равенство в борбата за банани. Спри с глупостите, моля те.
суси ме кара дамиелошо
цифрата е 9.
ама сама съм си виновна, кой ме би през мишката да записвам 3 избираеми, едното с космически хорариум
и тия тъпи анкети, поне да бяха направили да изчезват, след като си попълнил някоя
другото в живота ми е лайкване на снимки
Бенито е очарователна във вълнението си по въпроса
Последно редактирано от Ewok : 01-19-2017 на 20:30
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
дам, китайците са толкова зле, че ако си поискат всички заеми от кравария
ще се наложи да им прехвърлят 3/4 от северна америка, от целия континент
какво си готова да направиш за един банан
а за чепка банани
щом си оцени свободата на бананова цена
ква информация имаш за Северна Корея, че ги мислиш за зле
то няма дискусия, че да е за друга част на форума
смисл съпоставката между това, което е било тогава, и това, което е сега, не може да бъде направена. Напълно различни условия. Комунизма в същината си е нещо прекрасно, но непостижимо на практика. Тва социално равенство е напълно невъзможно в наши дни. Но би било прекрасно, ако всички получаваха от нъкъде и работеха колкото искат/могат. Всичко щеше да бъде прекрасно. Ама няма как да стане. Не можеш да контролираш пазара. Не можеш да се опитваш да налагаш икономически модел.
Това в момента също не е хал. "Демокрация"... Демокрация няма от Елада насам. То даже тогава не е било кой знае колко по-яко :Д
Не знам дали знаете, но през около 45-46 година в Съветския съюз има кампания. Пропагандна кампания. Общо взето са разлепяли плакати, които гласят "Не забравяйте, че е лошо да ядете децата си". И тва е факт. Комунизма е бил зверство. Дори по-голяма уродщина от нацизма (визирам реализациите им в СССР и нещата случили се в Германия/извършени от руснаци и немци).
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
не го хваля, ами анализирам.
Нормално е след едно рухване и коренна промяна на полюса да се появат икономически сътресения.
Не знам кво виждаш, освен една илюзия и лъжа за свобода.
В Туркменистан например токът, водата и парното са напълно безплатни. Страната е от тези, които са запазили централното управление и индустрията си.
Сталин може да е бил чудовище, но времето е налагало да се действа така. Освен това той е дреболия в сравнение с един побъркан китаец, който буквално е избил милиони сънародници.
А така наречените от теб зверства на нацисти и руснаци бледнеят пред "подвизите" на поляци и украинци по време на същата тая война. Да ти обяснявам ли защо газовите камери са били само в Полша и защо само поляци са се занимавали с тях.
Струва си да се прибирам за такива събития. И пак се събрахме след концерта. Как винаги се случва да се запозная с някой нов оркестрант всеки път, само готини хора. Благодарна съм за шанса да съм в тази среда в такова прекрасно обкръжение. <3
Открих нещото, което сплотява курса и в най-трудните моменти. Веднъж да се почувствам полезна за нещо.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Питайте комунистите в Германия колко им харесва вече да работят, тъй като днес получаването на инфаркти благодарение на 12 часовото работно напрежение, преди не са познавали. Нещо повече. Имало е работещи инспектори и синдикати.