- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
http://i.imgur.com/M8KyMpi.gifv
хохохох, в България на някои като дисни бихме им викали реформатори, понеже са винаги с властта и са готови да си продават задниците
Значи аз съм богат, защото апартамента ми е отремонтиран и луксозен, имам кола, парите ми стигат за сметките, храна, дрехи и т.н. И си позволявам много неща. Ех, знаех си че съм богат....
ами ние говорихме за средната класа на МАСАТА в българия
не знам някой да е говорил за теб или мен ама ти може да се чувстваш както искаш
обаче действителността е че си човек с тесен кръгозор
По точно такива като теб са с такъв кръгозор.
Хленчещи само в нета пред компютъра или телефона, а когато има протести спи...
И в България може да се изкарват пари, проблема е, че повечето са мързеливи, а после са нонстоп в кръчмите, оплаквайки се как нямат пари за хляб.
Аз не визирах само моята особа, но не може да кажеш, че има само бедни и богати, смешно е. Има и прекалено голям % население, което спада към средната класа...
няма средна класа в България, моля ти се.
ако искаш да го разискваме сериозно, сподели представата си за живота на "средната класа" у нас;
panda, до вчера е имал юбилейна изложба в САБ, изпуснах((
А не бе аз за едностаен ти говоря...Плюс това, ако искаш може и за 1000 лева да си наемеш. Друг е въпроса, че точно Дружба е супер близо до летището има рейсове, трамваи, че дори вече и метро там. Иначе, ако си турбо гъзар може и във Бояна или Драгалевци например. Е, не за 300-400 лева де...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ама ти си абсолютно неадекватен
с теб спор няма как да се води понеже си забит и очевидно накрая опираш до смешни клишета, както казах абсолютно неадекватен особено за конкретната тема
ти просто се чувстваш длъжен да върнеш нещо дори и да няма стойност понеже си тъп
Анонимни потребителю, който си води записки от форума и знае всичко за всеки, що е писал в коментар, аз лично на това му викам тъп, които гледа само в канчето на другите, а своето оставя празно.
Спирам да споря с теб, защото си прекалено адекватен и умен, не съм на твоето духовно и социално ниво! Амин!
Болшинството българи живеят на кредит... каква средна класа?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Самата истина, за съжаление!
Не съм очаквал, че ще го кажа, но за тези неща съм напълно съгласен с папугая и Трънчо.
Легално - почти не!
Не и в България. В много други страни, средната класа също намалява.
Кредитът - съвременна форма на робството!
рапът и регето снощи ми дойдоха ободряващо, готино е да виждам, че все още има приятни хорица.. и с бенда на живо беше мм
и още не мога да свикна с тоя студентски, странни хора и звуци навсякъде, добре че не бях сама :дд
http://video.dailymail.co.uk/video/m...7250808088.mp4
така се показва радост от идващите празници
в моите думи няма нищо безсмислено и се радвам че си по-умен от всички
Кобрата спечели
тъпичко, ма пак спечели
Lol,
whatever.
Гласът ми е мутирал, почти изчезнал, но поне не съм в онова сомнолентно състояние от вчера. Може ли да имаме толкова ниска култура? Без да преувеличавам, поне едно 50% от зеленчуците в градския кашляха и подсмърчаха без дори да се прикрият с ръчичка;кърпичка, да не говорим за маски и такива екстри. Има и деца, дейба. Защо не ги пазят? Бахти бацилите.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 12-03-2016 на 20:15
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Не съм ти мила, бе, трихомон.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
+
Няма човек на света, който да ми обясни, че здрав прав човек със средно образование и нагоре не може да си намери прилична работа дори в България.
Точно за 3 седмици търсене на работа си намерих със заплата, която би задоволила дори семеен човек. И то при положение, че нямам никакъв професионален опит. Може и аз да съм някакво изключение като дизела, ама едва ли съм чак пък толкова специален.