.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Bulgaria

Angry Въпроси на месечния цикъл ?

Здравейте, на 18 съм ,Имам огромни опасения понеже ми закъснява вече 6-ти ден. Правих 2 теста вече Шуър Чек и двата бяха отрицателни. Въпреки това това нямам никакви симптоми че ще ми идва , само на моменти се чувствам така ,но всичко бързо отминава. Никога не ми е закъснявало толкова много. Единствените хапчета които пиех бяха витамин Ц но спрях на 2рия ден от закъснението понеже четах че можело да го забавя. Дайте съвет? Също и какъв друг тест за бременност да използвам, някой по-точен ако знаете

Град
    Bulgaria
    3-ти тест , този път на друга марка пак отрицателен

Cwetka1633
    Guest
    Здравейте Smile искам да попитам за някои неща и се надявам да получа отговор
    Последно правихме секс с приятеля ми преди месец и една седмица той винаги ме пази ние практикуваме прекъснатия полов акт той спира приблизително 10 сек преди да свърши цикълът трябваше да ми дойде на 22 декември но ми закъсня началото на януари си направих тест който беше отрицателен нямам симптоми но цикълът ми закъснява преди два дни ми запомчна леко зацапване с, кафеникъв цвят и не знам какво се случва ... не съм имала полов контакт от 12 декември направих си теста 20 дни след товатова и е отрицателен...... някой може ли да ми обесни

Cwetka1633
    Guest
    По принцип цикълът ми е нередовен вчера си направих още един тест и той е отрицателен притеснявам се само се надявам да няма бременност

Голям фен
    Aми момичета, предлагам и на двете ви да използвате презервативи. Пазене, пазене, ама винаги може да се истърве без да иска, а и от предеакуацията също се забременява. И следващото, понеже декември месец минаха няколко вируса, съм убедена, че и двете сте изкарали нещо- настинка, грип, поради което цикълът ви ще закъснее. Няма смисъл да си правите по 17308 теста. И пак казвам, презерватив, че да са ви мирни главите и на двете

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Camarro Виж мнението
    Здравейте, на 18 съм ,Имам огромни опасения понеже ми закъснява вече 6-ти ден. Правих 2 теста вече Шуър Чек и двата бяха отрицателни. Въпреки това това нямам никакви симптоми че ще ми идва , само на моменти се чувствам така ,но всичко бързо отминава. Никога не ми е закъснявало толкова много. Единствените хапчета които пиех бяха витамин Ц но спрях на 2рия ден от закъснението понеже четах че можело да го забавя. Дайте съвет? Също и какъв друг тест за бременност да използвам, някой по-точен ако знаете
    Що се ровя в на хората профилите бе
    Първо, стана ми интересно как цикълът ти закъснява като си мъж. Второ имаш поне 3 теми с опсения дали гаджето ти е бременно. В едната чак си стигнал до ескапел. Ако всеки път като правиш секс, ще пишеш в тоя сайт, по-добре недей прави Или вземи и се образовай малко, голям мъж си вече.

Cwetka1633
    Guest
    Да аз прекарах лека форма на грипа.... но толкова много фактори влияят на менструацията иди че разбрти от какво е за това се притеснявам и реших да попитам някой по компетентен от мен

Голям фен
    Убедена съм, че не си бременна, но не си играйте така, ползвайте презервативи.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Що се ровя в на хората профилите бе
    Първо, стана ми интересно как цикълът ти закъснява като си мъж. Второ имаш поне 3 теми с опсения дали гаджето ти е бременно. В едната чак си стигнал до ескапел. Ако всеки път като правиш секс, ще пишеш в тоя сайт, по-добре недей прави Или вземи и се образовай малко, голям мъж си вече.
    Профила е на приятеля ми , какъв е проблема не мога да разбера , ппц тези форуми не са ли за споделяне и евентуално помощ с на някого опита. Нужно ли е да има такива като теб? Искала ли съм да помощ точно от теб ? - Не ; Твоето мнение в случая е нищо повече от спам, някой от двама ни е писал когато сме търсели отговор от някой с повече опит , А за по горните коментари , винаги се пазим с презерватив, не разчитаме на прекъснатия полов акт.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Кога ти беше последния цикъл, колко време продължи и кога прави секс без предпазни мерки?
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Град
    Bulgaria
    Ноември беше от 27.11 до 01.12 ,а декември от 21.12 до 25.12. Според календара трябваше да ми дойде на 14.01 , но уви и до днес нищо няма
    Последно редактирано от Camarro : 01-20-2017 на 08:56

Кога прави секс без предпазни мерки?

Град
    Bulgaria
    на 30.12 но беше само в началото после си го сложи и така продължихме

Много е малка вероятността да е станало оплождане. Като се вземе предвид и теста вчера, който е отрицателен не мисля, че трябва да имаш притеснения. Най-вероятно ти закъснява от витамините, стреса, промяната във времето. Примерно при мен те оказват сериозно влияние.

Град
    Bulgaria
    Благодаря ти , силно се надявам да си права

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Camarro Виж мнението
    Профила е на приятеля ми , какъв е проблема не мога да разбера , ппц тези форуми не са ли за споделяне и евентуално помощ с на някого опита. Нужно ли е да има такива като теб? Искала ли съм да помощ точно от теб ? - Не ; Твоето мнение в случая е нищо повече от спам, някой от двама ни е писал когато сме търсели отговор от някой с повече опит , А за по горните коментари , винаги се пазим с презерватив, не разчитаме на прекъснатия полов акт.
    И какъв опит? Ние тук трябва да гадаем дали си бременна, щот не се пазите. А и да, приятелят ти е тъпак, щом с всяко ново гадже се вайка да не я е забременил

Град
    Bulgaria
    напусни темата ако обичаш урод безподобен

Голям фен
    Ми образовайте се вече бе, големи хора сте станали, стига вече с тъпите теми, бременна ли съм, гаджето ми бременно ли е. 10 теста си си направила и питаш непознати бременна ли си. Да не сме врачки. И , не че нещо, ама хора с твоето интелектуално ниво, не могат да ме обидят, съжалявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си