- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- спешно е !!!!!! помощ!!!!!
моля ако някой може да помогне...много спешно ми трябват пари ,но не мога да обера банка или магазин ,защото нямам оръжие и т.н остава ми да намеря няква работа за 16 годишни ,ако някой знае за такава да пише или пък ако някой знае от кои билетчета на лотарията се печели най-много моля от това зависи живота ми много е важно!!!ако намеря тези пари които ми трябват ще си спася живота...
Може да си продадеш някой орган.![]()
ми ша мреш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Тогава стани дилър.
https://www.youtube.com/watch?v=5zwOmW6nxG8
че какво толкова става
то зимята вече е нешто като мартва планета штото е пална сас отрови и е затоплина и горити са исичат ма то билет за колония на марс ште можиш да си купиш през 2019-2035 иначи напално сам сагласин че това е единствината надежда човешката раса да просъштествува... трябва колонизирае иначи тук ништо няма да излези
ма то от билетчитата ништо не се печели ма ако спичелиш то ште е голяма рядкос тай чи нема нужда да се пробваш
ма то да не си се разболяла от нешто? или пак изкаш да си купиш слушалки за тилифона штото тилифона е най важното нешто штото от тилифона можеиш да хвашташ интернет штото това е най важното нешто штото бес интернет не можеш да живееш штото по този начин се сварзваш сас приятели штото им имаш доверие штото приятелите са доживот нали
ма то ако си момичи едва ли ште те вземат някаде на работа като си непалнолетна и то ошти повече през очебната година
иначи можиш да пробваш при някой приятели на родителитити само това е единствината надежда
иначи не знам![]()
иначи можиш да се хваниш прес почивнити дни на почасова работа
иначи за какво са ти парити?
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Колко пари?
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Я, дори не трябва да е цял бъбрек.
Мога да те продам на циганския пазар за булки. Ако си хубава ще изкараш към 10000 лв. и една коза/крава/овца.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.