Първоначално написано от Smrazqvashta Добра идея!!! Искчш ли да направим бунт? Разбира се, аз ще го водя, ама ти ще си втория по важност човек. Първоначално написано от YoungBloodZ Не се надигайте срещу мен, неверници. Аз пиша на латиница в кофата! Няма значение, че е в Кофата. Даваш лош пример!
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Искчш ли да направим бунт? Разбира се, аз ще го водя, ама ти ще си втория по важност човек речено-сторено
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Първоначално написано от Smrazqvashta речено-сторено Първата ти задача е да намериш хора за бунта. Ама не казвай, че аз го ръководя, че никой няма.да се навие.
Първоначално написано от inewton Първата ти задача е да намериш хора за бунта. Ама не казвай, че аз го ръководя, че никой няма.да се навие. Абе ще се навият някои хора, ама нищо няма да стане.
Death is not the end, it is only the beginning
Първоначално написано от fanton1 Абе ще се навият някои хора, ама нищо няма да стане. Айде, бе. Аз казвам, че ще стане. Ще го свалим тоя самозванец и на поста ще назнача Dwyd. Ти участваш ли?
Първоначално написано от fanton1 нищо няма да стане. Разбира се.
Първоначално написано от YoungBloodZ Разбира се. Ще си плащаш ли данък спокойствие или да влизам в бунта?
Първоначално написано от Dwyd96 Ще си плащаш ли данък спокойствие или да влизам в бунта? Добре бе, ще ти купувам всеки месец по един пакет ориз.
Първоначално написано от Dwyd96 Ще си плащаш ли данък спокойствие или да влизам в бунта? Бруте, помисли добре. Наистина ли искаш да си на страната на губещия?
Правила