Първоначално написано от inewton Живей си в заблуда щом искаш. Аз имам гениален план как да го сваля от поста. Пък и съм привлякъл едни от най- важните хора на моя страна. Грешно мислене, чадо. Оказа се, че имам много верни последователи. Ще видим. С нами Бог. По 2 литра водка от Йънг, за всеки който се откаже от Нютон!!!!
Последно редактирано от Dwyd96 : 01-27-2017 на 14:17
Първоначално написано от Dwyd96 По 2 литра водка от Йънг, за всеки който се откаже от Нютон!!!! Aко влезеш в партията и гласуваш против харитов ще позволя бунта да се случи Род лукав и прелюбодеен подкупва с опиати и мерзости. Аз, от друга страна ще се моля за избавление душите на моите другари! Не преговарям. Предложих ти вече да си на страната на победителите. Не мисли, че предложението ще важи вечно.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от Dwyd96 По 2 литра водка от Йънг, за всеки който се откаже от Нютон!!!! Aко влезеш в партията и гласуваш против харитов ще позволя бунта да се случи По 2 килограма злато, за всеки който подкрепи Нютон!!!!
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Първоначално написано от Smrazqvashta По 2 килограма злато, за всеки който подкрепи Нютон!!!! Водката е къде къде по-ценна от златото.
Първоначално написано от YoungBloodZ Водката е къде къде по-ценна от златото. Не очаквах да кажеш друго.
Първоначално написано от Smrazqvashta Не очаквах да кажеш друго. Ето, моя последовател даже ти е отговорил. Първоначално написано от Dwyd96 Злато.... И как ще го изпият тва злато ??
Първоначално написано от YoungBloodZ Ето, моя последовател даже ти е отговорил. Не съм ти последовател, а съюзник... Ако не осъзнаеш разликата си взимам партията и алкохола и се махам
Първоначално написано от Dwyd96 Не съм ти последовател, а съюзник... Ако не осъзнаеш разликата си взимам партията и алкохола и се махам Взимай си боклуците и се махай ако искаш. Партията е моя, а алкохола на Харитов.
Първоначално написано от Dwyd96 По 2 литра водка от Йънг, за всеки който се откаже от Нютон!!!! Абсолютно. И то първокачествена водка (от тази на Харков).
Правила