- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Забивки" или не? Възприятие на ситуацията.
пич
холандци в офиса ме целуват 3 пъти по бузите, испанците, дори и да не те познават, ти скачат да те гушат и целуват по начин, дето в бг е еквивалентен на неприлично предложение
хм, и с французите се целуваме
то покрай тях, вече с всички
идеята ми е - is it me or прегръдката и целувката изглежда са нормални индикатори за учтивост и "радвам се да те видя" между познати, приятели и колеги, само ние сме някакви ориенталски дърва и дори не се гледаме в очите
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Действително само у нас чак ти се струва некомфортно, когато някой те прегърне или целуне, струва ти се като прекалена близост. Забелязала съм, че само хората на изкуството като че ли изобщо не го намират за притеснително и така трябва и да бъде. Откакто съм в средите на музикантите, се прегръщам за поздрав с всички, които познавам, с по-близките даже се и целуваме, а оттам като съм свикнала и си гушкам всеки, с когото общувам. Ама аз съм си такава по природа де. Има и хора, които не показват никаква емоция или просто не обичат да имат такава физическа близост с всеки срещнат познат един вид. Явно си зависи от човека.
I'm too weird to live, but much too rare to die.