- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Мисли, че е оригинален, но не е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
не приема негативните коментари към него и гледа веднага да си върне
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Странен екземпляр.
Нечий 2ри,3ти,5и акаунт.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Обича ли цветя.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Време ѝ е.
Повлиял се е от б.костенурка.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Не вади достатъчно прецизни заключения.
Много прецизна и точна.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Гумно.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
прави на маймуни целия форум
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
патрЕот и пич
кефи ме, обаче получава минус една точка заради дислайка на Тони Монтана.![]()
изглежда позитивно и разумно момиче
повече такива да има![]()
Качи си две снимки и после ги изтри, какво ли крие.
точен изглежда, въпреки че понякога се прави на голям всезнайко
готино девойче
Цвети.
разбирам защо е липсвала на всички.