Първоначално написано от inewton Аз ще я взема. На теб оставям Indistinct. Косетурката се оказа семейна. Но виж. Добра идея е. Взимай дрийма. Мислих , че е на 28 ам тя е на 18 и ще си направите чада.
Първоначално написано от dreamwalker Правите си сметките без кръчмаря. Аз съм кръчмаря. Първоначално написано от golemiq_korab_minava Косетурката се оказа семейна. Но виж. Добра идея е. Взимай дрийма. Мислих , че е на 28 ам тя е на 18 и ще си направите чада. Семейна друг път. Нито църковен брак има, нито граждански. Живее в блудство. Не знам дали ще може да зачене. Казва, че е стара.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Аз съм кръчмаря. Семейна друг път. Нито църковен брак има, нито граждански. Живее в блудство. Не знам дали ще може да зачене. Казва, че е стара. Не, аз съм кръчмаря, въпреки че нямам кръчма.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Косетурката се оказа семейна. Но виж. Добра идея е. Взимай дрийма. Мислих , че е на 28 ам тя е на 18 и ще си направите чада. You listen to the snake, I won't take any blame...
Правила