Нищо не пречи да пробваш. Според мен ще зачене. Все още е секси. И мляко ще има. Ще те отрака
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Нищо не пречи да пробваш. Според мен ще зачене. Все още е секси. И мляко ще има. Ще те отрака Ти защо не търсиш за себе си, а си тръгнал с мен да се занимаваш.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Ти защо не търсиш за себе си, а си тръгнал с мен да се занимаваш. По същата причина по каквато ти с мен.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava По същата причина по каквато ти с мен. Ама аз ти мисля доброто, а ти просто се заяждаш.
Първоначално написано от inewton Ама аз ти мисля доброто, а ти просто се заяждаш. Да бе. Цял час напирах индистикт да ти върже.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Да бе. Цял час напирах индистикт да ти върже. Това вече е лошо! Аз не съм на напирал на хората да ти вържат.
Първоначално написано от inewton Това вече е лошо! Аз не съм на напирал на хората да ти вържат. По- зле. Мен напираш. Aз да не съм рептил.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Нищо не пречи да пробваш. Според мен ще зачене. Все още е секси. И мляко ще има. Ще те отрака С животни ли търгувате.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker С животни ли търгувате. Не.
Правила