.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    В крайна сметка що пък да не пробват заради едикой си. Една компания неминуемо след кратко или по-дълго време се прецаква без значение дали е поради подобна история или просто, защото индивидите от нея си поемат всеки своя собствен път.
    в този конкретен случай не е така.
    те се познават от малки, повечето са учили заедно в основното, после в гимназията, че даже и в университета (50 на 50 де, тъй като се разпръснаха из различни страни), завършиха, върнаха се в България и в момента повечето работят на едно и също място, хах...прекалено много неща ги свързват, и наистина като се замисля над думите на ракшито, не бих желала да съм евентуална причина за някаква драма, но не мога да си заповядвам какво да изпитвам. знам, че ще напиша поредното изтъркано клише, но усещам, че с него би могло да бъде различно, защото самият той е такъв. и да, знам, че всяка нова тръпка е различна, но за първи път ми се случва да имам смелостта да си помисля, че може би той е Моят човек. искам да е той.

вчера замина малко на почивка и силно се надявам, след като се върне да осъществим срещата.
    а това с отраканата кака някак хич не би ми отивало, хах
    Последно редактирано от pandabear : 01-30-2017 на 08:04

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами като цяло имаш два варианта. Или да станеш отраканата кака и да действаш без да те притеснява какво можело да стане някога си евентуално, защото никой няма да се погрижи по-добре от теб за твоето си щастие. Или просто да продължиш да въздишаш тайничко по него надявайки се, че евентуално....някога...тези твои чувства ще иизчезнат или ще ги пренасочиш към някой друг, който не е от въпросната компания...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си