- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да се молим за dwyd
Скъпи съфорумници, утре от 11:30 сведете глави в едноминутно мълчание и се помолете( на Тангра, Вишну, Аллах, Исус и Спагетеното чудовище), вашият любим съфорумник (аз) да успее да препише теорията на изпита..
До дивергента: За Зимбабве тръгваме на 18.02 от 15:30. Носи си около 100 хляба...
Заради теб ще направя всенощно бдение днес, приятелю. Ще събера даже и бабите от енорията. С теб сме!
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
аз тая вечер няма да еба попа за да си направи бдението
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ич ми не е, да гние в кофите тоя калтак! Да види хубаво ли е в ТУ.![]()
Стига с тия секти, къде си наредил глупости до Спагетеното чудовище? Имай малко уважение все пак?!
по принцип един негър харчи 10 хляба на 100 кила памук
моите негри ги научих да не се хранят и те взеха че умряха
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не прелюбодействам, само заглеждам. Виж, ако антракса беше галакси в мъжка форма, вероятно да съм свършила като заглавие на криминална хроника. Ама той също си заглежда, така че всичко е окей.
квак