.
Затворена тема
Страница 128 от 300 ПървиПърви ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 176 до 3 200 от общо 7495
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    соримотори, не го забелязах
    нищомарлаладищо, така си помислих
    но не разбрах, дали харесваш и сноубордването
    Последно редактирано от galaxy29 : 02-03-2017 на 15:09

Exclamation

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    търси се осиновител на котарак, който засега е в софия, понеже грижещият се за него почина, за повече инфо ми пишете лс
    моля разпространете
    да го има и на тази страница

Мега фен Аватара на LoadRunner
    стига се подмазва бе ейй
    говори си с дъгичка
    ти вместо да си държиш питомното, гониш дивото

Мега фен Аватара на pandabear
    и тоя изпит мина. само още 2 останаха. уморена съм психически вече. говорих с един от преподаветелите и ме увери, че т'ва е най-тежката сесия за тези 6 години. след нея всичко ще ми е цвете, хах.

днес ще пия вино
    много.
    пък утре си е за утре.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    стига се подмазва бе ейй
    говори си с дъгичка
    тъпчок, не се подмазвам, преди малко си говорих и с нея, но естестевено, не щото ти ми каза да го направя
    Последно редактирано от galaxy29 : 02-03-2017 на 15:44

преди малко си говорих и с нея
    а така, ще слушаш
    И изпълняваш

няма
    преди малко си говорих и с нея, но естестевено, не щото ти ми каза да го направя

софиянците с мръсен въздух 7 пъти над нормата
    значи да дишаш/живееш в софия се равнява на това да стоиш без маска в дърводелски цех

(да не мислиш че някой ще ти повярва на оправданията?)

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Не мога да повярвам, че снукърът е спорт.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    -1 от очакваните за годината
    Доста тъпо, че стана точно така, но май е по-добре, че се случи. Не беше ок положението, твърде много напрежение и тъга имаше, а не го заслужава.

Физически се чувствам мн зле. Никаква енергия, постоянно съм подута. Дори се чувствам тежка. Трябва да си оправя храненето, определено. И май ще ходя и да ми погледнат ръката, че това допринася също за кофти усещането. А и настроението ми се скапва от това, чувствам се слаба и безволева и мизерна, като някакъв плужек.

И след днешните разговори доста неоптимистично започна да ми изглежда цялата тази работа, май цинизмът ми си е на място.
    Но все пак, млада съм, недообработена още, на това ще разчитам.
    Май това съм го писала вече...

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    -1 от очакваните за годината
    Доста тъпо, че стана точно така, но май е по-добре, че се случи. Не беше ок положението, твърде много напрежение и тъга имаше, а не го заслужава.

Физически се чувствам мн зле. Никаква енергия, постоянно съм подута. Дори се чувствам тежка. Трябва да си оправя храненето, определено. И май ще ходя и да ми погледнат ръката, че това допринася също за кофти усещането. А и настроението ми се скапва от това, чувствам се слаба и безволева и мизерна, като някакъв плужек.

И след днешните разговори доста неоптимистично започна да ми изглежда цялата тази работа, май цинизмът ми си е на място.
    Но все пак, млада съм, недообработена още, на това ще разчитам.
    Май това съм го писала вече...
    Но пък правиш страхотни торти.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Благодаря. Първия път не бях сигурна дали е сарказъм, или наистина, но след като потретяш...

Направих си проучването, това ще да е. Идеално съвпада с края на сесията и рождения ми ден, макар че не е много добра идея непосредствено в края да партвам. Ама кот такоа, ще го измисля.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Сигурно повечето сте прекалено малки да го помните това, ама все пак...

This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на tori
    Не знам дали е, защото днес ми се наложи да излизам няколко пъти навън, без да искам това, или е пмс, или неосъществени планове, обаче не съм на кеф. Даже докато се гримирах не бях на кеф, което си е тотален спад като за мен. :о Ако опитам да си привикам кефа с храна и шоколад, дали ще се получи?
    Колкото и да се дразня в момента, тати си е тати и се чувствам виновна, че съм бясна.
    квак

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    при социализма бяхме Швейцария на Балканите мойто момче
    Доколкото си спомням, Швейцария никога не е била 16 република на СССР или кандидат за такава!
    Швейцария никога не е банкрутирала!
    Швейцария никога не е имала "Голям Брат"!
    Колко си болен !
    иначе ако ги нямаше комунистите нямаше да се включим срещу нацистите щяхме да сме окупирани до последно
    Ние си бяхме окупирани и имахме премиери - съветски граждани!
    ...и пак щяхме да сме под влиянието на СССР
    Империята на Злото ни е обявила война и ни е окупирала, а ти си национален предател, щом одобряваш това!
    Питай чехи, поляци или унгарци колко обичат СССР! Такива болни русофили като теб, няма дори в Русия!
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Аз помня.
    А това?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Доколкото си спомням, Швейцария никога не е била 16 република на СССР или кандидат за такава!
    Швейцария никога не е банкрутирала!
    Швейцария никога не е имала "Голям Брат"!
    Колко си болен !
    Ние си бяхме окупирани и имахме премиери - съветски граждани!
    Империята на Злото ни е обявила война и ни е окупирала, а ти си национален предател, щом одобряваш това!
    Питай чехи, поляци или унгарци колко обичат СССР! Такива болни русофили като теб, няма дори в Русия!
    Аз помня.
    А това?
    някой от родителите ти да е дете на жена изнасилена от пиян руски войник
    ако си наследил майчината красота, ем, алкохола е виновен
    трезвен руснак не би изнасилил толкова грозна жена

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението

Когато имаше смислени анимационни.

Носталгично.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Добре, явно днес ще ми е депресарски ден и не мн учебен и ще съжалявам люто след два дни, но както и да е.
    Ще си нахвърлям няколко мисли в две посоки, които си умувам от известно време

Първото е за университета и изпитите. Според мен никой не очаква реално да сме научили качествено и трайно толкова материал, колкото се изисква за изпита. Може да се знае за самия ден, но това не значи, че ще се знае със същия успех седмица след това. Непостижимо е. (е, освен за отделни хора гении, като един колега, хех) Следователно изпитите не са точно, за да проверят колко си научил до момента, ами да те мотивират да покриеш по-голям обем за по-малко време, като по този начин поставяш добри основи за трайното му затвърждаване. А това затвърждаване се получава с години практика, когато реално употребяваш тези знания всеки ден. Не откривам топлата вода с тези разсъждения, но пък е някак си разтоварващо като съм го осмислила.

Другото (...) -май ще постна тема за другото да се опитаме да поразсъждаваме заедно.

Град
    Dreamland
    Добре, явно днес ще ми е депресарски ден и не мн учебен и ще съжалявам люто след два дни, но както и да е.

Първото е за университета и изпитите. Според мен никой не очаква реално да сме научили качествено и трайно толкова материал, колкото се изисква за изпита. Може да се знае за самия ден, но това не значи, че ще се знае със същия успех седмица след това. Непостижимо е. (е, освен за отделни хора гении, като един колега, хех) Следователно изпитите не са точно, за да проверят колко си научил до момента, ами да те мотивират да покриеш по-голям обем за по-малко време, като по този начин поставяш добри основи за трайното му затвърждаване. А това затвърждаване се получава с години практика, когато реално употребяваш тези знания всеки ден. Не откривам топлата вода с тези разсъждения, но пък е някак си разтоварващо като съм го осмислила.

Другото (...) -май ще постна тема за другото да се опитаме да поразсъждаваме заедно.
    Колко материал ви изискват?

Мега фен Аватара на divergent
    Не очаквах да стане така. Излишно се притеснявах, усещаше се като нещо съвсем естествено и лишено от дискомфорт и несигурност. И толкова сладко. Искам пак. А мацката се оказа пич, ама на снимки е по-яка.
    Видях и един плакат, който трябва да имам.
    И онова лудо невъзможно влюбване почна да утихва и да се осъзнавам и да приемам факта, че сме в прекалено различни сфери, за да може да се получи нещо.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    На практика не е много. На теория обаче е, и качественото му осмисляне и пълно разбиране би отнело повече от един семестър време.

според мен въобще и не очакват да учите и да знаете
    изпита ще се превърне в конкурс по красота и ще ви оценяват визуално

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    И теорията ми продължава с това, че като завършиш и евентуално практикуваш по специалността си, учиш много повече в движение, но припомняйки си и наслагвайки над наученото в университета. И е нормално в началото да си по-неопитен и грешащ.
    Не говоря само за моята специалност, говоря за повечето. Отделни случаи като медицината например изискват пълно знаене, но там годините, които минават преди въобще да се доближиш сам до жив човек, са доста повече и има доста практика.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    някой от родителите ти да е дете на жена изнасилена от пиян руски войник
    По-скоро това се е случило на баба ти или майка ти!
    Руският "материал" е стигнал чак до мозъка им и е почнал да се предава по наследство в рода ти !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    !
    да ти кажа ли кои хора се смеят сами на коментарите си
    и са единствените, които въобще се смеят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си