.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Колкото повече неща гледам, толкова повече се обърквам. Едни комбинират издърпващи с избутващи, други само издърпващи и само избутващи и всички твърдят, че тяхоното е добро. Мисля да експериментирам малко и да видя кое ще е най-добро за мен като комбинации през дните. В момента единствено не ми харесва раменете с гърдите, защото просто отказват дори при най-малкото натоварване след лежанката и флайса. Мисля да опитам на рънъра първото предложение, защото ще трябва само да разменя бицепса и рамото в сегашната ми програма. Ако не ми хареса, ще пробвам и други варианти докато намеря моя, защото явно няма "най-добро" за всички, ами е индивидуално.
    А от изгледаните клипове в бодибилдинг.ком отново стигам до извода, че храненето ми е много куцо и трябва да наблегна на него.
    Друг въпрос ми изникна тази сутрин, понеже пак се събудих със стабилна мускулна треска. Мускулната треска признак за добра тренировка ли е или за претрениране? Отново на различните места пише различно. Аз откакто започнах почти постоянно имам мускулна треска на нещо. Единствено на раменете не съм имал, просто защото отказват преди да се напомпат хубаво.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    А от изгледаните клипове в бодибилдинг.ком отново стигам до извода, че храненето ми е много куцо и трябва да наблегна на него.
    Друг въпрос ми изникна тази сутрин, понеже пак се събудих със стабилна мускулна треска. Мускулната треска признак за добра тренировка ли е или за претрениране? Отново на различните места пише различно. Аз откакто започнах почти постоянно имам мускулна треска на нещо. Единствено на раменете не съм имал, просто защото отказват преди да се напомпат хубаво.
    Не се задълбочавай много с яденето все още щото ще се откажеш мн от рано . Гледай просто да ядеш г/д балансирано- да има месо, зеленчуци и въглехидрати някви (хляб-не бял, ориз, картофи-не пържени) във всяко хранене. И следиш кантара за да знаеш дали ядеш достатъчно или има нужда от нагласяне на количеството.

Мускулната треска е нормално, особенно в началото като почнеш да тренираш. Ако трае повече от два-три дни обаче, по принцип значи че ти куца нещо в диетата. Тук идва момента в който различните довавки почват да помагат доста. Ако не взимаш нищо, съветвам те скоро да започнеш с протеин след тренировка. Виш как ще е месец-два и ако пак ти трае дълго време товава ще ти препоръчаме и нещо допълнително.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си