- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 3ти път...
Здравейте,
Историята ми е следната(имах регистрация ама си я забравих паролата ии да)... Всичко почна на една екскурзия през октомври 2015... От там си харесах едно момиче от моя клас, опитвах се да ѝ се харесам ама не се получи... Дори я бях поканил на 24 декември да гледаме филм(мислех да ѝ предложа), но явно не трябва да си доверявам намеренията на всеки ... И тря тръгна с един мой приятел, след което на мен не ми стана много приятно ама какво да се прави приех го... Това харесване продължи 6 месеца, спрях да я харесвам ... И пак на екскурзия, напих се и тя се грижеше един вид за мен ... Е наложи се да спя в нейната стая, и преди да легнем да заспим аз си признах всичко и пак почнах да я харесвам ... И това харесване продължи 4 месеца, пак я отхаресах, нооо този Януари пак започнах... Даже на скоро се събра с бившия си(не моя приятел) и това го приех ... Таа ще ми дадете ли съвет какво да правя ? Или някакъв начин да я отхаресам или това трябва да го търпя отново ?(btw станаха 11 месеца вече)... Нямам никакъв шанс с нея(щом и приятелката ѝ го каза).. И отново да си дойда на въпроса какво да правя ?
Здравей!
Всяко нещо с времето си, харесвах момче 18 месеца, безуспешно, накрая от нищото се появи друг човек, който успя да ми завърти главата
Просто бъди търпелив и имай сила, всичко ще се оправи, харесвай я, след време нещата се обръщат.
Успех!
Първо казваш,че на теб това "харесване" само ти е изгубило времето,а после съветваш автора и той да прави същото.
Според мен няма какво да се ангажираш толкова с въпросната ситуация,при положение,че около тази девойка все има някой бивш или настоящ.Пък и никъде не споменаваш тя да е дала сигнал,че има нещо към теб.В случай,че не ти се занимава (както си личи по твои думи),просто спри да й обръщаш толкова внимание,ангажирай се с други неща и си гледай живота.Момичето явно няма такива чувства към теб,а и твоите са непостоянни,както казваш,тъй че е въпрос на време да си избиеш филма от главата и да продължиш напред.Нормално е невинаги да се получават нещата.Това си казвай.
Не ми е показвала признаци никакви.. Държи се сееноче не ѝ пука за мен, а сме си доста добри приятели.. Но ще пробвам да не ѝ обръщам внимание въпреки, че не ми е лесно... А има и един момент, в който се разбрахме да излезнем и тя ми обеща(така ми се реваншираше, че не дойде на рождения ми ден беше заспала)... Не дойде и ме заряза за една презентация по История..
Последно редактирано от nah. : 02-07-2017 на 12:05
Много добре знам, че ако му кажа "не я харесвай" това няма как да стане... Не можеш да кажеш на човек продължавай напред и той да си продължи ей така, споделих му мой случай, единствено търпението и това е..
Защо пък да не може? В случая той сам си дава сметка,че е загубена кауза и само му отива времето.Ако продължи да й тича по д-то,ще е от чиста тъпотия,не от друго.
Не е до търпение,до нагласа е.
Има случаи,в които търпението е най-адекватното решение на ситуацията,а в други е просто чакане на "нищото" и губене на жизнено време и ресурси в мечти за глупости.
Пак ти казвам всеки човек гледа различно на нещата, какъвто и да е човек, казваш ли му да престане или да се откаже, много рядко се получава.. Просто казах гледната си точка![]()