.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Мнения се трият и моделират по усмотрение на модератора, когато нарушават правилата на форума и правилата на добрия тон извън Кофата. Съгласна съм, че това е малко хлъзгаво, защото както антракса изтъкна, някои от вас нямат проблем с това да ви нарекат малоумни идиоти, защото видите ли, така си приказвате помежду си.
    Явно не си ме разбрала. Претендирах, защото не съм обидила никого с мненията си, които бяха изтрити. Не съм нарушила добрия тон, написала съм 2 думи, които не са били по темата + коментар, отнасящ се по темата и веднага предупреждения за спам.
    Аз лично съм минала възрастта, в която си говорят на "копеле, лайно и куpвo" за здрасти- здравей, нито съм привърженик на простащината, така че съм "За" взимането на мерки при явни обиди, когато не са по "взаимно съгласие" или както горе си посочила явно начин на общуване м/у някои от потребителите.
    Ще докладвам директно тук, когато мисля, че има нужда.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Явно не си ме разбрала. Претендирах, защото не съм обидила никого с мненията си, които бяха изтрити. Не съм нарушила добрия тон, написала съм 2 думи, които не са били по темата + коментар, отнасящ се по темата и веднага предупреждения за спам.
    Аз лично съм минала възрастта, в която си говорят на "копеле, лайно и куpвo" за здрасти- здравей, нито съм привърженик на простащината, така че съм "За" взимането на мерки при явни обиди, когато не са по "взаимно съгласие" или както горе си посочила явно начин на общуване м/у някои от потребителите.
    Ще докладвам директно тук, когато мисля, че има нужда.
    Със сигурност не съм те разбрала, защото не знам кои мнения са ти изтрити. За предупрежденията и за спама мисля, че се разбрахме
    И темата е за това - да се докладва, за което благодарим.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Аз пък съм с две ръце ЗА, да се изтриват всички мнения, които не са по темата. Единствено в Споделете и в Кофата може да се правят компромиси. Фейк профилите също на момента да се изтриват. А ревльовци винаги ще се намират...
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-06-2017 на 22:13
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    ...
    Ето ти го коментара по темата, който не е изтрит:
    Имам оплакване.
    Къде са ЛейдиДи и Калпазанка, че са по- адекватни?
    Тия новите мънечките само с тва се занимават да трият нормални коментари из темите и много са си повярвали май.
    П.П. лИлавите букви бяха модерни в 5ти клас

Ето и коментарите, които бяха изтрити:

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Така ли
    Щот ти мина матурата и вече си свободна да ни заливаш с мъдростта си?
    Отивам да си изплета черна забрадка и да си разплета единия чорап (другия го разплетох вчера, когато ме обиди, че не помниш кво си казала)
    Някой да ме поправи ако греша, но все си мисля, че тези коментари не са по темата.
    Последно редактирано от YoungBloodZ : 02-07-2017 на 05:55

Вие пък хванахте та чак се уплашихте... Гледам, че по темите бая неща за прочистване сте изоставили тези дни.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Вие пък хванахте та чак се уплашихте... Гледам, че по темите бая неща за прочистване сте изоставили тези дни.
    Не съм се уплашил, няма от какво да се плаша, защото съм действал според правилата на форума. Просто реших няколко дена да не чистя, за да се направи разлика.

И една година да го оставиш на някои няма да им направи впечатление тъй като вече са изгубили спомен за времената, когато тоя форум не се пълнеше постоянно с лайна пък и някакси не обичат някой си да им налага правила. Така, че действайте си и се впускайте във възможно по-малко обяснения на разни самоповярвали си индивиди...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И една година да го оставиш на някои няма да им направи впечатление тъй като вече са изгубили спомен за времената, когато тоя форум не се пълнеше постоянно с лайна пък и някакси не обичат някой си да им налага правила. Така, че действайте си и се впускайте във възможно по-малко обяснения на разни самоповярвали си индивиди...
    А ти изглежда си забравил, че в тия времена имаше около 10 модератора... А не само 2-ма, които освен да се грижат за непрекъснато множащата се популация от тролове и техните безумни глупости, имат и друга работа. Like... in real life...

Е, тогава и изключително трудно се ставаше и админ или мод, защото всеки си имаше място. Пък днес не е като да няма кандидати за тези позиции. Иначе като цяло напоследък младежите си се справят относително задоволително си мисля аз. Стига ти като най-старша да нямаш желание да възпираш младежкия им устрем.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Не съм се уплашил, няма от какво да се плаша, защото съм действал според правилата на форума. Просто реших няколко дена да не чистя, за да се направи разлика.
    вижда се огромната разлика
    вече никой не пише в тая темата
    както си беше и преди

_nikoleta__5
    Guest
    Хора как мога да публикувам тема

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _nikoleta__5 Виж мнението
    Хора как мога да публикувам тема
    Чрез големия червен бутон "Публикувай тема", който се намира в горния ляв ъгъл на всеки подфорум.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Ето и коментарите, които бяха изтрити:
    Радвам се, че цитираш коментари, които бяха написани СЛЕД оплакването ми за триене, т.е. абсолютно нерелевантно.
    Искам да попитам защо след като се трие (полу)спам с лека ръка, не са изтрити обидите на галакси, а седят да красят форума от месеци. (тук в темата бяха псоочени и други примери, като гледам)
    Доста субективно подхождате двамата нови модератори и като гледам не съм само аз на това мнение.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Радвам се, че цитираш коментари, които бяха написани СЛЕД оплакването ми за триене, т.е. абсолютно нерелевантно.
    Разбира се, че ще бъдат изтрити. Оплакването ти е оставено, но коментари, които не са по темата, ще бъдат изтривани. Свиквай.

Искам да попитам защо след като се трие (полу)спам с лека ръка, не са изтрити обидите на галакси, а седят да красят форума от месеци. (тук в темата бяха псоочени и други примери, като гледам)
    Доста субективно подхождате двамата нови модератори и като гледам не съм само аз на това мнение.
    Хехе, не гледай в чуждата паничка. Или сигурно ще ме обвиниш, че има и обиди от 2010г., които не са изтрити?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си