Първоначално написано от divergent Нютон, ако четеш това, искам да ти се похваля, че имам една от най-високите оценки на изпита по История на религиите! Амин! Е, то е било елементарно сигурно. На кой Вселенски събор са отлъчени несторианите (без да гледаш)?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Е, то е било елементарно сигурно. На кой Вселенски събор са отлъчени несторианите (без да гледаш)? Кой дали познавам? Чакай сега, не уча Теология, нямаше такива неща, повече основни. Ама знам какво е станало през 1054! :P
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Кой дали познавам? Чакай сега, не уча Теология, нямаше такива неща, повече основни. Ама знам какво е станало през 1054! :P И какво е станало тогава?
квак
Първоначално написано от tori И какво е станало тогава? отделят се Римокатолицизъм и Източно православие. А 1517 се появява протестантството при Мартин Лутър. Годината може и да я бъркам, ама е някоя 17та!
Първоначално написано от divergent Кой дали познавам? Чакай сега, не уча Теология, нямаше такива неща, повече основни. Ама знам какво е станало през 1054! :P То това не е теология, чиста история си е. А знаеш ли през коя година и по какъв начин умира св. ап. Петър. Ти какво всъщност учиш, че ти се налага да учиш история на религиите?
Първоначално написано от inewton То това не е теология, чиста история си е. А знаеш ли през коя година и по какъв начин умира св. ап. Петър. Ти какво всъщност учиш, че ти се налага да учиш история на религиите? Не му ли отсичат главата? Не не, това беше Йоан.
Правила