- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
аз за плешивите не мисля така, смисъл на мен са ми нормални защото е част от човечеството, смисъл тва въобще не е прецедент а едва ли не нормално
все пак много зависи дали ще се депресираш и резнеш вените от това дали ти отива или не
на мен примерно няма да ми отива, даже косата ми прави идентичността, но на някои им отива и сами се бръснат 1ви номер примерно
умишлено и да не им пречи
Мамка му, защо трябва да попивам настроението на хората около мен? В смисъл, много е готино когато примерно ми е кофти и съм във весела компания, защото се вдигам и аз. Но в случая ми стана и на мен едно саднато, даже си пуснах плейлист озаглавен Power Ballads. Не върви на добре работата. И нещо днес изпитах носталгия по авангарда. Или по-точно по заплатата там. Oh, shit man.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Забравих да кажа, че днес една просякиня ми завря пластмасовата чашка в лицето с думите "Господ здраве да ти дава." Подминах отговаряйки, че не вярвам в Бог и тя, включително и няколко души покрай мен ме изгледаха странно. Понякога говоря прекалено силно.
тъпо
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Ем, да, смърдиш си после. И аз смърдя на цигари, нормално е като пушиш. :дд
квак
Две дръпки не, но като пушиш една цигара и после се осмърдяваш на умряло джудже.
квак
обожавам да се пуши в мое присъствие
направо се възбуждам.
Въх, да беше казала, когато се видяхме с теб и възлюбения ми, можеше тройка. :д
квак
Добре, депресивното състояние лека полека се връща. Ще го отдам на излишна емоционалност и няма да взимам важни решения тези дни, надявайки се по-скоро да отмине.
Ни ми харесва това, трябва да измисля някакъв начин да го преодолея.
Ще опитам да поговоря с някого. Обикновено не ми позволяват твърде много слабост, но май аз съм си виновна за това.
На утрешния изпит при сегашните обстоятелства над 3 би било задоволително. Ще ме бъде срам да я гледам в очите. Голям провал.
//май ще си отворя тема в кофата, че ми идват все едни дълги постове, а не ми се излива тук
///не съм се отказала от темата си за връзките, но не ми се коментира сега, някой ден
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Трябва да намеря откъде и как се оцветява текста и да започна да си слагам иронията в розово.
[продължичуждатаебавкавроз ово][/продължичуждатаебавкавроз ово]
квак
Ураааа, най-накрая малко цвят в тоя форум!
Дали има разновидности на зеленото, или ще е само жабешко?
Мисля да си поплача днес.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Сори, ама
искам само да опитам
дали става нещо
ще ви поспамя малко
Ураааааааа <3