- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
do you really wanna be famous
do you really wanna be a super star
do you really wanna get dangerous
do you even know where the groupies are?!
look around, everything changes
it feels like i've been buried alive
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
I know I'm gonna rise
Even if I've been burried alive <3
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Тегаво.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Чувствам се нов![]()
Calm down.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Побърква ме тая жена. Не е влязла още и започна "Що не си отворила прозореца, не е ли много гъсто това, става ли нещо, ама сигурна ли си, че не е гъсто, защото на мен ми се струва прекалено гъсто" После връхлита в кухнята да видела как мия тигана, дали съм знаела как се мие тиган, че можело да му наруша покритието. Тя направи един тиган на гъз, обаче на мен ми дава акъл. И после ме чака да излизам с нея. Айде не мерси. Както се бях ядосала и си лепнах и ръката на котлона, та сега издивявам. Ще ми падне пердето и ще ида на Пловдив още утре, тъкмо да се видя и със съкровището и да го нагушкам хубаво, за да му оправя лошото настроение.
И е крайно време да седна да уча за скапания изпит. Всички мрънкат, че нямат време за всичката информация, обаче аз не се притеснявам, че времето ме притиска, просто защото още не съм започнала.![]()
Оф, гладна съм ама нищо не ми се яде. Много ми е тъпо като стане така.![]()
квак
Чудя се дали боянското езеро все още е замръзнало.
Снегът се топи, а с него и желанието ми да съществувам.
Vici mea fata vivendo
ко се прави като твоя близка приятелка е по-феминистки и либерално настроена от теб
не съм свикнала да ми изземват ролята
май се скарахме, защото смятам че някои от идеите на тръмп имат съвсем стабилна почва
въпреки че не понасям този човек от дъното на душата си
Имайки предвид, че западният либерализъм, феминизъм и социализъм са реципрочни, да така е.
Българинът обаче остава извън западните словоизлияния, нашият либерален, епохален, демократичен и най-висш модел е Тодор Живков превъплътил се в генерал, или поне така ни се иска.
А относно приятелите, щом не виждат по-далеч от глупавата си идеология, която има отзвук само в извратените им фантазии, не занимавай глупостта им, инак ще култивира в лудост.
Vici mea fata vivendo
изглежда съм му пукнал/натъртил/нанесъл травма или in broader terms наебал реброто
ебати якия подарък за рд :/
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Не разбирам как нещо подобно може да ме направи двуличен, аз си уртувам право.
Vici mea fata vivendo
Добре де, какви са тези филмарски сънища... Много мразя така да ме държат след това и да ги мисля.