- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс чат
Защо иначе да твърдя, че ще е интересно? Ако го има и аз не участвам, няма да мога да знам колко е интересно всъщност.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Ами хайде тогава. Ама да не кажете на владиката!
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Айде де.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Ей какви са тези възрастови ограничения, аз може да съм над тази възраст, но годините никой не ми ги дава, а и на акъл съм около 16-17 годишен, така че няма проблеми!![]()
А искате ли да си направим истинска оргия?
Айде
20 лв. вход, парите аз ги събирам
Instagram :
jp_georgiev
На думи сте велики, ама на живо...![]()
![]()
![]()
На живо ако те видиме, ще се откажеме?
Instagram :
jp_georgiev
От мен терена... 3 блок е прекрасно място![]()
Oстава само морж да намерим![]()
Inewtone за секс чат първи се нареждаш тцтцт
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
принципно имах предвид, че на думи сте страшни мъжкари, ебачи, жените тичат след вас, ама на живо и гък не казвате
Иначе аз се сещам за друх виц![]()
На няколко студента много им се приискало момиче. Вървели си те по улицата и видели срещу тях да върви страхотна мадама. Когато се срещнали, я попитали: - Искаш ли да играем на гатанки? Ако не отговориш, ще ти се изредим всички! А ако познаеш, решаваш ти какво да правим. - Добре. Става! Тръгнали те към общежитието, и влезли в стаята на единия от младежите. - Какво е това: мъничко червеничко, с черни точки? - Слон! - Не позна! - и й се изредили всички. - Какво е това: мъничко червеничко, с черни точки? - Слон! - Пак не позна! - и пак минали всички. Минал ден, минал втори, от стаята никой не излизал. Съседите се усъмнили, залепили ухо на вратата и чули: - Моля те, кажи калинка! - Слон
^ И ти ли си такава?
Като ти е толкова интересно, влез ми в профила, разгледай ми последните коментари. Там се крие разковничето на твоите въпроси![]()
Хехехе
Приканям Грозния също да се включи.