Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
Ква чужда паничка, искам обективност, каквато трябва да е една от основните функции на модераторите, не да ми казваш, че моите ще бъдат изтрити, а чуждите към мен не. Или един трябва да стои да чака да го обиждат, защото някой не си върши работата, а в момента в който отговори- изведнъж се взимат мерки. Я се замисли малко.
Нали се сещаш, че аз не съм 24/7 на линия? Като докладваш и ме няма след няколко часа всичко е наспамено и нещата се губят. Сега съм изтрил докладваните обиди на galaxy.

За първото- визирах изобщо да не ми цитираш тези, защото са след оплакването ми, в което очевидно нямам предвид тях (след него са написани, гет ит?), а съвсем нормални коментари по темата.
Аз съм изтривал само коментари, които са били извън темите.

Елементарен пример, върху който имам поглед от последните дни- едноседмичен бан за ракши и рънъра, за да си мерели приказките. Защо само те да си ги мерят, а другите, които не си ги, минават между капките. Ти ако се имаш с някого, си е твоя работа, ама не го прехвърляй тук, злоупотребявайки с правата, които са ти дадени.
Смятам, че не съм злоупотребил с правата си. Ракши и рънъра бяха баннати, защото все някой им е крив и все трябва да си го изкарат чрез псувни и/или цинизми. Бановете им бяха само за по 7 дена, въпреки че съм ги предупреждавал по доста пъти, а реално бяха баннати само за по два дена, така че не мисля, че има какво повече да се каже по темата.