inewton
Грозния
Грозния. Не знам, мислех, че той води класацията.
Първоначално написано от YoungBloodZ Грозния. Не знам, мислех, че той води класацията. Останах със впечатлението че съм аз. Той мрънка за щяло и нещяло,и все мисли че разбира от всичко,ама уви. Попе,показвай каквото имаш да показваш. Убавия не важи.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Останах със впечатлението че съм аз. Той мрънка за щяло и нещяло,и все мисли че разбира от всичко,ама уви. Попе,показвай каквото имаш да показваш. Убавия не важи. Не така, чадо. Аз съм човек на честта, не предавам тези, които ми се доверяват.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Снимки на ЛС-та не се броят за доказателство!
Първоначално написано от Dwyd96 Снимки на ЛС-та не се броят за доказателство! Ти пак ли искаш да влизаш в профила ми?
Първоначално написано от inewton Ти пак ли искаш да влизаш в профила ми? Надали ще иска само там да влиза...
Първоначално написано от inewton Ти пак ли искаш да влизаш в профила ми? Не Първоначално написано от deitona22 Надали ще иска само там да влиза... Искам да вляза и в MIT!
Първоначално написано от Dwyd96 Искам да вляза и в MIT! Разбра ме какво имах предвид.
Първоначално написано от deitona22 Разбра ме какво имах предвид. To педала си личи от далече.. С Нютон говорим за едно, ти си мислиш за друго..
Първоначално написано от Dwyd96 To педала си личи от далече.. Хората за едно говорят той друго си мисли... Без коментар Нямах предвид педалското значение. Помисли малко.
Първоначално написано от Dwyd96 Не Тогава какво се брои? Аз за друг начин не се сещам.
Първоначално написано от deitona22 Нямах предвид педалското значение. Помисли малко. Да не съм Нострадамус да разбирам кво имаш предвид.
Първоначално написано от inewton Тогава какво се брои? Аз за друг начин не се сещам. Ще кажат че си ме подкупил..
Първоначално написано от Dwyd96 Да не съм Нострадамус да разбирам кво имаш предвид. А трябва да си. Ако пиеше както преди,щеше да зацепиш. Липсата на алкохол,води то това.
Първоначално написано от deitona22 А трябва да си. Ако пиеше както преди,щеше да зацепиш. Липсата на алкохол,води то това. До това води липсата на интелигентен събеседник от другата страна на компютъра ми!
Първоначално написано от Dwyd96 До това води липсата на интелигентен събеседник от другата страна на компютъра ми! Ауч. Без малко да се засегна. Пробвай пак.
Първоначално написано от Dwyd96 Ще кажат че си ме подкупил.. Всички знаят, че живея скромно. Нямам с какво да те подкупя.
Някой няма ли да пусне нови анкети? Кой е по-по-най...(еди какъв си) потребител?
Първоначално написано от Rengur всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума
Първоначално написано от Грозния Някой няма ли да пусне нови анкети? Кой е по-по-най...(еди какъв си) потребител? Кой е най педал, ама deitona и haritov ще се хванат за косите.
Пускайте някакви анкети, все тая какви, избори идват, да се поупражняваме !
kekekeke, злетаци
Правила