Първоначално написано от Indistinct Dreamwalker отдавна я питах. е що ме питаш за втори път, нали ти отговорих вече kekekeke
Разнообразие.
Първоначално написано от Indistinct Разнообразие. бегай сега да питаш ифигения и хризотемида че да ти отговоря за четвърти и пети път
Първоначално написано от dreamwalker Ахахахахах. многозле.ком шт ние сме един и същ човек
е стига деее
Първоначално написано от Electrа шт ние сме един и същ човек #Koгато пикото те цъкне!
Първоначално написано от Dwyd96 #Koгато пикото те цъкне! наричаш мен, индистинкт, наркоманка?! бан
Първоначално написано от Electrа бегай сега да питаш ифигения и хризотемида че да ти отговоря за четвърти и пети път Предполагам, че и при тях времето няма да е хубаво.
Първоначално написано от Indistinct Предполагам, че и при тях времето няма да е хубаво. ние сме един човек ве
опа издадох се
Сега ще поправя грешката. И при мен времето не е хубаво.
Първоначално написано от Electrа наричаш мен, индистинкт, наркоманка?! бан
Първоначално написано от Indistinct Сега ще поправя грешката. И при мен времето не е хубаво. мноо сте бавни
Първоначално написано от Electrа мноо сте бавни ...wait for it..
лейм шегички тва онова ок time for me to go
Първоначално написано от Electrа бегай сега да питаш ифигения и хризотемида че да ти отговоря за четвърти и пети път ама да не се окажете 4 братя Първоначално написано от Electrа ок time for me to go оппаа, латинеца, бам
Правила