- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
фокус-мокус
![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
https://www.vbox7.com/play:b79910dc0e
не знам кое от двете е по-трагично
Шоколада ми свърши ии сега ми се пие вино, но няма, бях си взела само някакъв студен чай по-рано. Май ще трябва да проявя креативност, за да "изровя". Или просто да измисля кого да подкупя за компания. :Д
Имам мн. неща, които съм си приготвила за четене, ама пуста мотивация... Не се харесвам такава.
3 години от завършването си минаха ей така, успях да профукам нереално много възможности, ама пък и понатрупах опит и поне на пръв поглед съм си извадила заключения. Ще видим къде ще му излезе края и дали ще съвпадне 1:1 с намисленото.
И засега *квотите*, с които сама се тролнах ей така, за фън, дават резултат.![]()
охо, отдавна не сме се засичали![]()
*не го пиша с цел отговор, честно казано се изненадах, че още си тук
охооо, ми що пък да не ти отговоря въпреки това :Д
тийна си е малко като наркотик - май всички тук влизат за да си задоволят някоя тъмна страна на характера
учудващо ще е ако ме 'проняма' изведнъж - сигурно ще съм станал сериен убиец :Д
ти сигурно си преборила своите. Браво :Д !
Навън има 8 000 по-вълнуващи неща просто.
Ако съм честна - като спомена серийни убийства, не е като да ми е чуждо желанието от време на време, ама генерално да, доволна съм от моментния левъл.
*галакси, заповядай да ми сипеш за надутостта :Д
Когато Коселчо каже, че нещо ще стане, то просто се случва. Но все пак присъства елементът на изненадата. Аз знаех, че така ще се получи, но нямах идея, че ще стане точно сега, давах му поне още месец-два. Адски откачено е всичко, не знам докъде ще я докараме.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Оф, никъде не ми се ходи... Добре, де - ходи ми се на едно място ама не там, където сега отивам. :ддд
Още преживявам факта, че щяли да се женят и съм щяла да бъда кума, хахахах. #нимоа Въобще, работата е много гъбена, а аз ако не давам какво правим?! :дд Не че няма да са яка двойка като за life goals ама... Странно е. :дд Дано да имат хубава торта, нищо че ще е след 4 години и кусур това.
квак
трябва със закон да ми забранят да ходя на всякакви фестивали за ръчно изработени неща.
фалирах, хора, но всичко, което си взех е толкова прекрасно. попринцип не обичам да се шматкам из магазините за дрехи, обувки, чанти и гримове (бельото и парфюмите са изключение, там ми харесва). ама сега разбирам жените, които обичат да го правят, ако и те се чувстват така, както аз сега![]()
За втори път съм спала по-малко от 5 часа за изпит за втори опит. Май започва да ми става навик. Дано не е така на тези, които ще оставя за есента, главоболието е убийствено и е в пъти по-трудно да мисля и то точно като ми трябва най-много -.-
Заровила съм се в някакви стари чатове и рева от кеф, бях забравила какво е да си толкова щастлив чак. Кко не стана скоро, някой трябва да ме задърпа и да ми изключи компютъра, щото ще си изпусна влака. Много е тъжно, че не мога да си ги чета от телефона тия простотии, карат ме да се чувствам прекрасно. Още няколко часа до пълното щастие, направо нямам търпение. Оказа се, че съм живяла за понеделник, не за вторник. ХА!
квак
Не знам даже какво да напиша. Не мога да повярвам. Това не може да се случва. Треперя цялата, даже се разревах.
Is this the real life, is this just fantasy?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
свърши се, поне така мисля... и ся ко?
Последно редактирано от kojinshugi : 02-13-2017 на 12:47
Яде ми се чипс! Много ми се яде чипс даже.Тъпото е, че на горна нямаше магазинче на перона и не можах да си купя.
Много ми е тъжно даже, жабите бед чипс могат да умрат.
![]()
квак
Някой да каже - тук всички се познавате и си споделяте или просто си драскате random неща?
Какво значи за втори опит и какво имаш предвид да оставиш за есента? Поправка? Сори, просто ми е интересно как процедират ДРУГИТЕ СТОДЕНТИ.
Иначе аз съм имала моменти, в които изобщо не съм спала и директно на изпит. И противно на биологичните закони си се справих хд. Нещо такова ми се очертава пак, защото не съм в кондиция за учене. Прекалено ми дойде. Не искам и не мога да понасям повече информация. Хващам се да правя странични неща само и само да не седна да уча.
Имах смесено ужасен сън. Убиеца от Писък ме преследваше. Напоследък все сънувам, че ме гонят. После към края на съня изведнъж наистина се появи скийт улрих, но без костюма и искаше да се натискаме. Разбира се, се събудих -.- пак заспах, сънувах как ме изпитват и нали, отговарям си, обаче дъртака казва, че не е вярно, а аз съм сигурна, че съм права. Ядосах се, казах му fuck you и си тръгнах хд. Този беше як <3
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?