.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    Е то не пише и размер на пениса. Пише само размер. Значи за пишки се сещаш, а за п.тки не, това не говори добре за теб
    Защото путките обикновено не се отъждествяват с размер, а с прическа и с това дали са стегнати, отпуснати и т.н.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Защото путките обикновено не се отъждествяват с размер, а с прическа и с това дали са стегнати, отпуснати и т.н.
    Има разлика между тясна/широка и стегната/отпусната. Дори да е тясна, момичето като се възбуди се отпуска и разширява. И обратното - може да е с широка вагина, но ако е притеснена ще е стегната.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    Има разлика между тясна/широка и стегната/отпусната. Дори да е тясна, момичето като се възбуди се отпуска и разширява. И обратното - може да е с широка вагина, но ако е притеснена ще е стегната.
    Мхм, това не го знам! Чувал съм, че от прекалено много секс и то с някой по-надарен или пък след раждане също може да се отпусне и после се прави май нещо за да се стегне! Иначе предпочитам по-тясни, ама не прекалено, че тогава не знам дали ще ми влезне!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си