.
Затворена тема
Страница 142 от 300 ПървиПърви ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 526 до 3 550 от общо 7495
    Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    Натискам го Виктория,обаче няма кой да помага с химията и биологията на децата.
    Не съм видяла да помагаш на някого.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    фокус-мокус

Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    фокус-мокус

https://www.vbox7.com/play:b79910dc0e

не знам кое от двете е по-трагично

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor

Супер фен Аватара на paradosou
    Шоколада ми свърши ии сега ми се пие вино, но няма, бях си взела само някакъв студен чай по-рано. Май ще трябва да проявя креативност, за да "изровя". Или просто да измисля кого да подкупя за компания. :Д
    Имам мн. неща, които съм си приготвила за четене, ама пуста мотивация... Не се харесвам такава.

3 години от завършването си минаха ей така, успях да профукам нереално много възможности, ама пък и понатрупах опит и поне на пръв поглед съм си извадила заключения. Ще видим къде ще му излезе края и дали ще съвпадне 1:1 с намисленото.

И засега *квотите*, с които сама се тролнах ей така, за фън, дават резултат.

Супер фен
    Големи хора са и двамата.

Направо се учудвам като чат-пат се навият да дават интервюта на лайножурналята и лайномедиите в България.

охо, отдавна не сме се засичали
    *не го пиша с цел отговор, честно казано се изненадах, че още си тук

Супер фен
    охооо, ми що пък да не ти отговоря въпреки това :Д
    тийна си е малко като наркотик - май всички тук влизат за да си задоволят някоя тъмна страна на характера
    учудващо ще е ако ме 'проняма' изведнъж - сигурно ще съм станал сериен убиец :Д

ти сигурно си преборила своите. Браво :Д !

Навън има 8 000 по-вълнуващи неща просто.
    Ако съм честна - като спомена серийни убийства, не е като да ми е чуждо желанието от време на време, ама генерално да, доволна съм от моментния левъл.

*галакси, заповядай да ми сипеш за надутостта :Д

Мега фен Аватара на divergent
    Когато Коселчо каже, че нещо ще стане, то просто се случва. Но все пак присъства елементът на изненадата. Аз знаех, че така ще се получи, но нямах идея, че ще стане точно сега, давах му поне още месец-два. Адски откачено е всичко, не знам докъде ще я докараме.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на tori
    Оф, никъде не ми се ходи... Добре, де - ходи ми се на едно място ама не там, където сега отивам. :ддд
    Още преживявам факта, че щяли да се женят и съм щяла да бъда кума, хахахах. #нимоа Въобще, работата е много гъбена, а аз ако не давам какво правим?! :дд Не че няма да са яка двойка като за life goals ама... Странно е. :дд Дано да имат хубава торта, нищо че ще е след 4 години и кусур това.
    квак

Повече от фен Аватара на kojinshugi
    май ще се чистя отново

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от kojinshugi Виж мнението
    май ще се чистя отново
    Наркоман ли си?
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на pandabear
    трябва със закон да ми забранят да ходя на всякакви фестивали за ръчно изработени неща.
    фалирах, хора, но всичко, което си взех е толкова прекрасно. попринцип не обичам да се шматкам из магазините за дрехи, обувки, чанти и гримове (бельото и парфюмите са изключение, там ми харесва). ама сега разбирам жените, които обичат да го правят, ако и те се чувстват така, както аз сега

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    трябва със закон да ми забранят да ходя на всякакви фестивали за ръчно изработени неща.
    фалирах, хора, но всичко, което си взех е толкова прекрасно. попринцип не обичам да се шматкам из магазините за дрехи, обувки, чанти и гримове (бельото и парфюмите са изключение, там ми харесва). ама сега разбирам жените, които обичат да го правят, ако и те се чувстват така, както аз сега
    Ако можеш сподели какво си си взела на лично, че ми привлече вниманието.

Мега фен Аватара на pandabear
    готово, даже със снимков материал, за по-нагледно ;d

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    За втори път съм спала по-малко от 5 часа за изпит за втори опит. Май започва да ми става навик. Дано не е така на тези, които ще оставя за есента, главоболието е убийствено и е в пъти по-трудно да мисля и то точно като ми трябва най-много -.-

Мега фен Аватара на tori
    Заровила съм се в някакви стари чатове и рева от кеф, бях забравила какво е да си толкова щастлив чак. Кко не стана скоро, някой трябва да ме задърпа и да ми изключи компютъра, щото ще си изпусна влака. Много е тъжно, че не мога да си ги чета от телефона тия простотии, карат ме да се чувствам прекрасно. Още няколко часа до пълното щастие, направо нямам търпение. Оказа се, че съм живяла за понеделник, не за вторник. ХА!
    квак

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    готово, даже със снимков материал, за по-нагледно ;d
    искам и аааз

Мега фен Аватара на divergent
    Не знам даже какво да напиша. Не мога да повярвам. Това не може да се случва. Треперя цялата, даже се разревах.
    Is this the real life, is this just fantasy?
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Наркоман ли си?
    не.

свърши се, поне така мисля... и ся ко?
    Последно редактирано от kojinshugi : 02-13-2017 на 12:47

Мега фен Аватара на tori
    Яде ми се чипс! Много ми се яде чипс даже. Тъпото е, че на горна нямаше магазинче на перона и не можах да си купя. Много ми е тъжно даже, жабите бед чипс могат да умрат.
    квак

Повече от фен
    Някой да каже - тук всички се познавате и си споделяте или просто си драскате random неща?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    За втори път съм спала по-малко от 5 часа за изпит за втори опит. Май започва да ми става навик. Дано не е така на тези, които ще оставя за есента, главоболието е убийствено и е в пъти по-трудно да мисля и то точно като ми трябва най-много -.-
    Какво значи за втори опит и какво имаш предвид да оставиш за есента? Поправка? Сори, просто ми е интересно как процедират ДРУГИТЕ СТОДЕНТИ.

Иначе аз съм имала моменти, в които изобщо не съм спала и директно на изпит. И противно на биологичните закони си се справих хд. Нещо такова ми се очертава пак, защото не съм в кондиция за учене. Прекалено ми дойде. Не искам и не мога да понасям повече информация. Хващам се да правя странични неща само и само да не седна да уча.

Имах смесено ужасен сън. Убиеца от Писък ме преследваше. Напоследък все сънувам, че ме гонят. После към края на съня изведнъж наистина се появи скийт улрих, но без костюма и искаше да се натискаме. Разбира се, се събудих -.- пак заспах, сънувах как ме изпитват и нали, отговарям си, обаче дъртака казва, че не е вярно, а аз съм сигурна, че съм права. Ядосах се, казах му fuck you и си тръгнах хд. Този беше як <3
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си