Първоначално написано от kojinshugi не Ти си от хората които харесват депресията. Ако случайно се почувстват добре им става зле и започват да си набиват негативни филми.
Първоначално написано от Archer! Ти си от хората които харесват депресията. Ако случайно се почувстват добре им става зле и започват да си набиват негативни филми. не съм казала какво е, не се напрягай, аз си зная даже се чувствам прекрасно ако един ден е минал средностатистически добре с:
Първоначално написано от kojinshugi не съм казала какво е, не се напрягай, аз си зная даже се чувствам прекрасно ако един ден е минал средностатистически добре с: Не се напрягам, предполагам.
Първоначално написано от Archer! Не се напрягам, предполагам. израз ама ти е грешно предположението, около мене всичко живо научава, че денят ми е готин, когато е такъв
Първоначално написано от kojinshugi израз ама ти е грешно предположението, около мене всичко живо научава, че денят ми е готин, когато е такъв Сподели какво те мъчи, дете. Хора не прописват току така във форума, при положение, че не са влизали от години.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Правила