Първоначално написано от Indistinct Какво препоръчва докторът за гърло? Стрепсилс не помагат вече. Tва е клиника за душевни болки.... По принцип щях да кажа, ама си малка още за такива работи
"Абсурд - това е грях без Бог" Сартр.
Първоначално написано от Dwyd96 Tва е клиника за душевни болки.... По принцип щях да кажа, ама си малка още за такива работи То скоро и до душата ще стигне. Аз превантивно..
Първоначално написано от Indistinct То скоро и до душата ще стигне. Аз превантивно.. Като ти стигне до душата дано да си пораснала, че да ти кажа лека За сега, КОНЯК!!!! Първоначално написано от inewton Може само да се преструва на гей, за да има достъп до мръсниците и когато не очакват да нападне. А защо постоянно му пише
Първоначално написано от Dwyd96 Като ти стигне до душата дано да си пораснала, че да ти кажа лека За сега, КОНЯК!!!! А защо постоянно му пише Няма нужда да ми го казваш. Сам си се лекувай така.
Първоначално написано от Dwyd96 А защо постоянно му пише Знам ли, може да е би. А той да не е от Физическия, щото почти всички от Физическия ходят на катерене.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от Dwyd96 Като ти стигне до душата дано да си пораснала, че да ти кажа лека За сега, КОНЯК!!!! надявам се да говориш за ампутация защото другото не пасва или пък нз евтаназия
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda надявам се да говориш за ампутация защото другото не пасва или пък нз евтаназия Греяна ракия.. Кво не пасва? С малко мед!
Първоначално написано от Dwyd96 Греяна ракия.. Кво не пасва? С малко мед! е добре ве хитрецо
Първоначално написано от pe6oskeiborda е добре ве хитрецо Първоначално написано от inewton Теб заговори ли те? Мхм.. Ама не ми е писал
Правила