Първоначално написано от smilegirl12 Ааа нз Ми ай вземам та ... Ко да та правя ама нз дали ми отговаряш на изискванията Тогава недей да философстваш. Ти не ми отговаряш на изискванията. Марш оттук!
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Тогава недей да философстваш. Ти не ми отговаряш на изискванията. Марш оттук! Ето пак тормоз... Малтретиране ...
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от smilegirl12 Ето пак тормоз... Малтретиране ... Ахахаха. Сега да не вземемш да ме осъдиш, че не те ща?
Първоначално написано от inewton Ахахаха. Сега да не вземемш да ме осъдиш, че не те ща? Не за друго ще те съдя П.С аз пък умирам щото за тебе Просто съм благотворително настроена към хора които са толкова нещастни...
Първоначално написано от smilegirl12 Не за друго ще те съдя П.С аз пък умирам щото за тебе Просто съм благотворително настроена към хора които са толкова нещастни... За какво? Не искам да те оставям без работа. Ако се омъжиш за мен ще трябва да прекратиш професията си на ескорт.
Първоначално написано от inewton За какво? Не искам да те оставям без работа. Ако се омъжиш за мен ще трябва да прекратиш професията си на ескорт. За фалшиви обвинения като долунаписаното от теб Ох,ох..
Правила