.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Аз съм я пробвала във Варна.. да ти кажа на мен повече ми допада тази с лентичките. Уж тази топла кола маска захваща само космите и не дразни кожата, но спрямо болката не намерих кой знае каква разлика. Другото за да ти я дръпнат трябва в началото лекичко да я отлепят, което не е много приятно. Също така остават малки топченца от колата по кожата. Аз ходих на интим и колата ми отиде по гащите и така и не се изпра Също така се прави и малко повече време, но ако искаш опитай.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от snatural Виж мнението
    Аз съм я пробвала във Варна.. да ти кажа на мен повече ми допада тази с лентичките. Уж тази топла кола маска захваща само космите и не дразни кожата, но спрямо болката не намерих кой знае каква разлика. Другото за да ти я дръпнат трябва в началото лекичко да я отлепят, което не е много приятно. Също така остават малки топченца от колата по кожата. Аз ходих на интим и колата ми отиде по гащите и така и не се изпра Също така се прави и малко повече време, но ако искаш опитай.
    Другият път ще знаеш за гащите. Топлата наистина не дразни и като че ли е по-трайна.

Да ти кажа аз не я намерих за по-трайна. Даже и козметичката ми каза това. Единственото предимство е, че уж боли по-малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си