Първоначално написано от Dwyd96 Ще има бира значи Дрийм ще вземе алкохол и готово Аз бира не пия, откакто вчера изпих четири. Майка й и бира, вечерта бях на ядене на аванта, а почти нищо не можах да ям от тая бира.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Аз бира не пия, откакто вчера изпих четири. Майка й и бира, вечерта бях на ядене на аванта, а почти нищо не можах да ям от тая бира. Голям си използвач
"Абсурд - това е грях без Бог" Сартр.
Първоначално написано от Dwyd96 Голям си използвач Не съм използвач. Поканиха ме, един си празнуваше докторската степен, ама понеже приятелите му не пият имаше само ядене.
Първоначално написано от dreamwalker Кой си празнуваше докторската степен? Един, не го познаваш.
Първоначално написано от dreamwalker Аз ще съм пчелата, много обичам да жиля. Ти ще си пчелата, ама няма да жилиш. Аз ще съм цветето. Първоначално написано от dreamwalker Не се знае, с И. ли започва името му. Не започва с И.
Първоначално написано от inewton Ти ще си пчелата, ама няма да жилиш. Аз ще съм цветето. Не започва с И. Ама името му завършва на съгласна буква нали ?
Първоначално написано от Dwyd96 Ама името му завършва на съгласна буква нали ? Няма да играем на бесеница сега. Те много имена завършват на съгласна.
Първоначално написано от dreamwalker И в двата случая си пасивен, така че няма проблем. С Н. ли започва? С пенис колан ли ще си :О
Първоначално написано от dreamwalker И в двата случая си пасивен, така че няма проблем. С Н. ли започва? Ти си пасивна. Последния път беше заспала. Какво беше пила, че не се събуди? Не. Първоначално написано от Dwyd96 Значи е така.. Тоя го познавам Не го познаваш.
Първоначално написано от inewton Ти си пасивна. Последния път беше заспала. Какво беше пила, че не се събуди? Не. Не го познаваш. Tи ли ще ми кажеш кого познавам бе?
Първоначално написано от Dwyd96 Tи ли ще ми кажеш кого познавам бе? Откъде го познаваш? Първоначално написано от dreamwalker Аз не спя, сомнамбул съм, не обичам пасивни неща. Спиш, спиш.
Правила