- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той има най-добра приятелка ....какво да правя
Здравейте ,имам връзка с момче от 3 месеца .Връзката ни върви обаче той има най-добра приятелка ,тя е неговият най-близък човек ,често са заедно.Не искам да развалям тяхното приятелство но все по често се случва тя му звъни понеже и се е случило нещо-скарала се е с някой ,разстроена е,битови проблеми и той ме пренебрегва и ме оставя за да е до нея .Един път да се случи добре но да се повтаря често -Не.Аз също така ревнувам от нея въпреки че не трябва ,проблема е че преди време той е имал чувства към нея .И какво да сторя ?Ако държи на мен ще ме пренебрегва ли всеки път заради някой друг .
Въпреки че знам отговора се нуждая от още съвети и мнения
Кажи му това което си написала тук, ако няма промяна - чао.
В подобна ситуация съм била. Според мен това, което можеш да направиш е да поговориш с него и ако той откаже промяна – бягай. Преди е имал чувства към нея, а сега са си най-добри приятели хаха. Ей в такива положения никога не можеш да си сигурна дали няма да му се възвърнат чувствата след като се чуват и виждат постоянно и дори те пренебрегва заради нея.
Разбирам го момчето - приятелите ВИНАГИ са приоритет пред човека ти, ако ще не чувства да е имал, а дете да имат.
Разбирам и теб, че ревнуваш и ти е тъпо, щот реално е възможно да се опитва в момента да я забрави. Не е хубаво да си план Б.
квак
Най-добра приятелка е едно, но това по-скоро ми изглежда като да има чувства към нея на повече от приятелка!![]()
ако имах избор между най-добрата си приятелка и няква с която съм от 3 месеца знам кое ще избера
ако тръгнеш да го променяш няма да постигнеш нищо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
приятелят ти, ако е мъж на място, ще може да балансира между вас - т.е. ти да не се чувстваш игнорирана и да не ревнуваш + фрд също да е хепи, защото е фр
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да ти кажа честно от това , което си ми написала си мисля че може да я харесва не само за приятелка по-добре поговори с него
“In order to be irreplaceable, one must always be different.”
В вдна връзка трябва вие да сте си най-близките хора. Щом те пренебрегва заради нея със сигурност има нещо повече от приятелски чувства помежду им.