- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ползвали ли сте форума като сайт за запознанства.. демек за срещи
Братле , колко си прост не е истина ........
1. първото ти изречение няма никакъв смисъл !
2. Алтруизъм нямаш и понятие какво е ! Алтруизмът е готовнст за БЕЗКОРИСТНА помощ на някого, БЕЗ ДА ОЧАКВАШ НИЩО В ЗАМЯНА !!! При теб напротив - ЯСНО личат ЕГОИСТИЧНИТЕ ТИ намерения !!!
3. Няма никаква комплексарщина в това да ти се присмива на просташкото ти и директно предложение за........., момичето! Явно и тук не знаеш значението на думите които използваш!
4. ДА, публиката споделя неините чувства и емоции , породени от ''преложението'' ти ! А именно: присмех и съжаление![]()
5. Кво , ако е пълничка , желанието ще ти се изпари ли ..... ЖАЛЪК СИ!
6. И още нещо ......с този подход НЯМА как да свалиш ( наебеш - според твоя речник ) каквото и да е момиче ,камо ли свястно!!!
Последно редактирано от Skandalno_grozen : 03-13-2017 на 17:28
Тоз/Тая, пък си регистрира профил само за да може да си отпусне езика. Съвсем не съм прост муцка :*
1. Смисълът е за оня който може да го намери. Препрочитай го колкото е нужно докато го осмислиш. Налага ти се.
2. Не доляваш употребата на думата алтруизъм пале. Усмивам крякането на Йоана.. a.k.a Skandalno_Grozen ;d.
3. Няма нищо просташко, момичето се оплаква в секс форум че е на сухо от година и половина. Пише закачливо в закачливи теми, намираме се на публично достъпно място.. някак функциите на тази платформа дори позволяват да я заговоря. Та да, няма нищо просташко пале, има само драматизации от объркани екземпляри като теб. Не, публиката не споделя нейните Публиката просто като цяло и по началом си е зле, Публиката е също като нея, всеки го говори, всеки го мисли, всеки го иска.. и точно публиката в пряко лицемерие ей така като теб се пъне по форума да се врича в обратното, поради липса на доблест, поради липса на смелост, поради овчите си нрави.
5. Точно затова й предлагаме само близане, желанието няма да се изпари, просто пълничките аз само ги ближа, в по-редки случаи чукам. Какво, сега пък ше кажеш че и това й е обидно. Тва като двойни стандарти.. ако я карам само да ми духа ше е обидена че не искам да я еба, ако искам само да я лижа пак ше е обидена че искам само да я лижа. После мъжете мислели само за секс ;д Не, не съм жалък, на теб ти е малко съзнанийцето.
6. Тук няма подход, но дори с това без подходие ЩЕ наеба (сваля- според твоя речник) не какво и да е момиче, ами такова което няма прекалено общо с вашите скандали. Което му стиска да следва и изпълнява собствените си желания, не онези които ви преподават, ще е далеч по-рядко срещано от "недостижимите" мацки.
Момче, много си объркан! Значи ти наричащ : Доблест, смелост, ''овчи нрави'' това че на хирата им се струва недопустимо и дори просташко да предлагаш открито секс на жена на публично място ....... ти освен че нямаш възпитание , си и нЕНОРМАЛЕН, макар и с над средната интелигентност !
Продължавай да си вярваш - за всеки влак си има пътници , само че за твоя ще са от твоята ''черга'' ХАХА. НЕЩАСТНИК!
Неее, много съм свободен даже.. и тая свобода моя тебе типично по робски те дразни. Да, наричам ги. На хората им се струва и недопустимо да живеят, затова може да наблюдават собствения си живот странично ей така докато отминава, даже и да си го коментират без да се включат в него, а времето им е ограничено. А вие тука в напъните си да си изкарате теорията вярна чак го превърнахте в "публично предложение за секс", че къде го видя бе гламарник? И кое е предложението? Тя една жена е толкова тесногръда че само като чуе употребата на бинарно-псевдо-интимна думичка и почва с драмата, ама тия са често срещаните.. тук говорим за нещо друго, по-ценителско.. по-интелигентната мадама ше разбере че ще обърна собствените ви крясъци в гавра с вас, често срещаната ще се включи просто във вашите крясъци. Не, за всеки влак си има пътници. За някои пътници няма влак, за някои влакове си няма пътници. Мял :* ХУБАВЕЦ
P.S, след като си ми такъв фен, шо не вземеш да си барнеш и аватар в моя чест? Така като гледам си тръгнал да го развиваш тоя профил
Последно редактирано от skandalno_vkusen : 03-14-2017 на 14:10 Причина: да добавя на хубостника