Еми аз лично не обичам момичета, които седят и се стискат като монахини и после ми пращат покани, макар че от интерес какво биха ми казали, бих ги приел. Мисля, че модата на стеснителните невинни момиченца мина. Разберете най - накрая, че на всяко момче и мъж му се прави секс и след това всичко останало, свързано с вас. В този ред на мисли, не е желателно да сте стеснителни и ако сте, да не го демонстрирате. Защо ще те е срам, харесала си го, кажи му нещо, а не да седиш като тръба и да се правиш на откачена пред него и после да му пращаш покани. Наречи ме първосигнален, ама ако пред мен застанат две момичета, едната да се е направила, да ми мята погледи, да е готина, еле пък да ми подхвърля мръсни намеци и едно много добро момиче, което да се държи скромно и да я е срам да ми каже здрасти, еми няма да избера нея, ако зависи от мен. А и тоя пишляк ако така те е зяпал и сте били 1 в 1 и той е седя като бордюр, комбинацията става съвсем невъзможна. Продължаваш напред и толкова. По света има над 6 милярда жители, относително половината да са мъже, от тях половината да са в твоята възрастова категория, еми ако милярд и половина не ти стигат, твой проблем.