- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Уай дафак
От известно време ме гложди една екзистенциална мисъл, по - скоро въпрос.
Защо, когато един мъж иде до непозната жена и й предложи да правят секс или й каже, че е супер готина ей така от нищото (не говорим за случая, когато жената има партньор), се счита за простащина и обида и жените се сърдят? Всички мъже, които познавам, аз в това число, ако дойде някоя готина и ни каже същото, ще го приемем като комплимент. Какво обидно има, драги дами, да дойде някой и да се пробва, ако очевидно ви намира за привлекателна и защо жените обичат да се правят, че не се ебат/не серат и прочее?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
представи си курорт, примерно слънчака
и си тръгнал към конкретен ресторант
а пред всяко заведение по пътя има викач и те "навива"
на първите 1-2 се усмихваш учтиво и казваш не, благодаря
после става досадно
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
според мен това не е вярно а зависи от моментното настроение на повечето ХОРА не само жени
никога не трябва да забравяме че "твоето настроение не е моето настроение"
вече, ако не търсиш конкретен ресторант, зависи колко си гладен
падат критериите
ако си много гладен, може да отидеш и до макдонълдс, но това със сигурност би било единичен случай
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Пичовете са прави, също така е защото вагината има по-голяма власт над члена. А властта е отговорност.. понякога и обърква. И точно поради тази власт повече членове са привлечени към вагината отколкото обратното и това доставя на жените едно изобилие, в което плуват. Което както споменаха по-горе на жените им става достадно и оттам тръгват често на контра. И те имат мъжкото в тях, просто по-рядко сме свидетели на него. Демек по-рядко атакуват мъже... и когато го правят, някак шансът им за успеваемост е по-голям. Разбира се говорим за някаква обща картинка, в микро светът на ситуациите се срещат всички варианти и развои. Както и много жени се справят персонално с тази отговорност по-различен начин от други. Но ти не позволявай това устройство на света да се превърне в болка за теб.
Защото са жени!
Ще си помисли, че я мислиш за лека жена и най-малкото, ще ти обърне един шамар.
Нещата не стоят точно така при нас, ако жена предложи директен секс на мъж "тази жена, ще да е лека жена" мъжа не би отказал, ако е някакъв на когото не му е вървяло със жените.
Ако мъжа си има партньорка и някаква незнайна жена му предложи директен секс, нормалната реакция е отказ от страна на мъжа, след което веднага ще си помисли, че обекта който си предлага услугите има проблем със нормалните връзки.
Извода е: Не нормалния полов живот е опасен. Жената иска да бъде единствената, за теб.
Най - малкото ще го приема като комплимент и смелост, а не като простащина?
И откъде знаеш, че се сърди, може да е изплашена. Откъде да те знае какъв маняк си. Или не си. Ми няма как да знае, тя не те познава. Не всеки е длъжен да ви обръща внимание, не става дума само за жените, виждаш, че ако се опиташ да спираш рандом хора на улицата и да им предлагаш някакви неща, ще получаваш само странни погледи и от жени, и от мъже.
Последно редактирано от Iphigenia : 03-16-2017 на 20:05
Външният вид, естествено, е важен и естествено е първото, което те привлича у един човек. Тази тема не е по конкретен случай, а принципно. Примерно обаче, виж следната ситуация - Плаза в Студентски (чисто хипотетично), влизаш, гледаш момичето се разцепва, облякла се е като за нощна смяна след това на изхода за Самоков откъм околовръстното, мята гюбеци, друса цици във видимо нетрезво състояние, отидеш да я офертираш без нищо да й правиш, забие ти шамар и те изкара простак, боклук, келеш и прочее. Примерно.
Всичко е до подхода и до първото впечетление, което оставяш като си отвориш устата пред нея. Разбира се и до човека и до конкретната ситуация, но това чак на втори план.
Ако искаш да имаш успех със заговарянето на случайни момичета трябва да си много гъвкав и интуитивен, да знаеш как да подходиш към съответното момиче, да следиш реакциите и, и според това да вземаш решение как да продължиш разговора или съответно да се оттеглиш. Не може примерно да подходиш с фраза от рода на "Оо маце, кво стаа?" към момиче в дискотеката, което е на 3 чаши уиски и към момиче, което примерно се прибира от работа и с нетърпение чака рейса за да се прибере при приятеля си и да очакваш и от двете една и съща позитивна реакция.
Ако дойде при мен непозната мацка и ми каже директно, че иска да правим секс, ще е доста съмнително. В смисъл аз по-скоро бих я отблъснал.
Не я знам коя е каква е, луда ли е, иска да си върне на гаджето си или нещо такова.
Ако ми го каже момиче от обкръжението ми - пак ще ми е доста странно ако се познаваме от много време.
Иначе в някои ситуации и доста директен съм бил без да се е счело за простащина. Ама не можеш да и кажеш "виж мацко аре да са ибем" на семейна вечеря. Не можеш да го кажеш и на всяка жена. Можеш да го кажеш на Мими Свирката в селската кръчма като сте пияни.
Но да речем избереш Ентелектуален подход и и обясниш " значи млади сме готини сме, кефиш ме би било яко ей така да си правим секс". Ако звучи все едно ѝ предлагаш договор за застраховка няма да стане - дори да ти се кефи - тва ше я отблъсне. Ама ако сте се запознали скоро, усещаш че си се кефите взаимно, както казват хората "има игра", побарвате си се има Канекшън както казват хамериканците в дадена подходяща ситуация може да ѝ го предложиш директно и да е ок.
Ама по-важното е ситуацията, обстановката, подтекста отколкото думите и това колко логично е и как няма нищо лошо вие двамата да си попипате гениталиите и да обмените телесни течности.