.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Question Премахване на окосмяването?

Здравейте, момче на 14 съм. В началото на Май месец ще ходя на зелено и ще има басейн там. Ся', въпроса ми е понеже of course ще има и бая момичета от класа и от съседните, да си махам ли космите между кракат? Все пак знам че би изглеждало неприятно ако не си ги махна и някой ми дръпне банските на базик или пък се покаже някой косъм ама... (а и плюс т'ва някои смятат това за гейско :/ )
    Един приятел ми вика с обикновена ножица да ги разкарам ма не знам чувал съм че при рязане почват да растат по-бързо или нещо такова.
    Кола маска и епилация не става, за бръснене ме е срам да кажа на нашите за тва. Pls дайте идеи.
    Последно редактирано от PoisonousAlien : 03-17-2017 на 18:40

Обгори ги със запалка.

Е, толкова като искаш с една ножичка ги махни. Внимателно и лекичко да не се порежеш. Или ако имаш машинка за подстригване ще стане супер. Не ги слушай тези които смятат, че е гейско. Не е вярно. Махни си космите, така по-добре ще изглежда.

Окей мерси много на mikity_sladky.
    А до belphedor: брат не мисля че това е от най-безопасните методи. Но все пак и на теб благодаря.

Цитирай Първоначално написано от PoisonousAlien Виж мнението
    Окей мерси много на mikity_sladky.
    А до belphedor: брат не мисля че това е от най-безопасните методи. Но все пак и на теб благодаря.
    Бъзиках се аз, въпреки че 100% мн хора са пробвали.
    Аз лично ползвам тример, ама дълги години играеше жилетчето.
    Иначе е много по добре да си окастрен. На зеленото като го подадеш на някоя да го олигави не искаш да ти ползва космите като конец за зъби.

У нас имаме машинка за подстригване (която само купихме с нашите ама за 2 години е ползвана веднъж и сега никой не я ползва) та мога ли да я използвам като тример? Или засега да ползвам само ножичка?
    ^BTW споко знам че се базикаше и без тва нямаше да пробвам

Banned Фен
    А защо за бръсненето да казваш на вашите? Те ли ще ти го правят? Ти донякога ще те е страх и да си обръснеш брадата.

Цитирай Първоначално написано от PoisonousAlien Виж мнението
    У нас имаме машинка за подстригване (която само купихме с нашите ама за 2 години е ползвана веднъж и сега никой не я ползва) та мога ли да я използвам като тример? Или засега да ползвам само ножичка?
    ^BTW споко знам че се базикаше и без тва нямаше да пробвам
    За над уя може. Не я доближавай до топките само, че може да се срежеш, особено ако без приставка действаш.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    трим-ването най-добре, хем не си като охлюв, хем не е конци за зъби
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Да бе споко няма да се кастрирвам
    А и имам приставки бол.
    Само плс кажи след минаване с машинката колко да трябва да бъдат- 1мм, 5мм или повече щото аз попринцип имам навика да се престаравам понякога и нещо да не се нарежа (което с приставка е малко трудно). А и за самите топки как да махам косъмчетата по тях?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Е защо ще казваш на вашите? Взимаш за 70 стинки една самобръсначка за еднократна употреба или след като хубаво си се умил, с твоята за лице, като преди това си ги подкъсил с ножица, че да можеш да ги обръснеш и даваш. Моето мнение е, че на тия места не трябва да има косми, много мразя жена, която като си свали гащите и там е гора. Подозирам и съм чувал, че повечето жени разсъждават по същия начин за нас. Най - малкото ако някоя ще ти прави свирки, дали според теб ще й е готино в носа й да се завират косми и в очите. А и е нехигиенично.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Да бе знам че се прави със самобръсначка ама аз попринцип тъй като имам мн. малко косми по тялото (вкл. и на лицето) та не съм се бръснал и не знам как се прави...
    А и съвсем скоро почнаха да ми никнат съвсеем малки мустачки...
    И все пак не става ли с машинка за късо подстригване?

Може всичко. Само гора да няма. А бръсненето не е сложно, мажеш с гел за бръснене и почваш да теглиш само отгоре надолу, без движения встрани и така докато не останат косми.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    трим-ването най-добре, хем не си като охлюв, хем не е конци за зъби
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Да, вече знам как да се бръсна.
    Днеска с един fr се challenge-вахме с някви простотии и едното беше да си обръснеш 10 см от космите на единия крак. Беше супер лесно

Тъкмо бях решил, че искаш да зарибяваш пички и затова си задаваш въпроса, а ти изскачаш с това, как два коча сте си бръснали краката за идеята.

От Gillette по добро няма аз като теб не си бях бръснал топките никога но си направих операция и курс си обръснаха и са съм по гладка от мацките мога да ти пратя снимки да видиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си